Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Sinulla on idea ja tarpeeksi päättäväisyyttä sen toteuttamiseen. Pyri eteenpäin työelämässä tai tee rohkea päätös ihmissuhteitasi koskien. Onni on puolellasi tänään.

 

KAURIS

Tunteet ovat tänään pinnassa. Älä anna muiden tekemisten hämmentää sinua. Lähde kylmän rauhallisesti pois tilanteesta, jossa sinun ei ole hyvä olla.

 

VESIMIES

Jaa tunteesi lähipiirisi kanssa. Ajatustesi panttaamisesta ei seuraa mitään hyvää. Yhdistä voimat luotettavan ystävän kanssa ja jatka sinulle tärkeän projektin parissa.

 

KALAT

Etsi menneisyydestä vastauksia. Voit löytää jo läpi käymistäsi ongelmista apua nykytilanteeseen. Älä pidä persoonallisuuttasi muulta maailmalta piilossa.

 

OINAS

Sinulla on vaikeuksia kontrolloida tunteitasi tänään. Yritä vetää henkeä ja miettiä mahdollisia seurauksia ennen kuin toimit. Äkkipikaisuus vie nopeasti ongelmiin.

 

HÄRKÄ

Kerää tietoa sinulle tärkeästä aiheesta. Lähelläsi on ihminen, joka voi auttaa sinua projektisi kanssa. Älä ujostele avun pyytämistä.

 

KAKSONEN

Luvassa on yllätyksiä. Yritä pitää tilanne hallinnassa, sillä tunteiden kuohuminen voi aiheuttaa ongelmia. Vältä rahan tuhlaamista viimeiseen asti.

 

RAPU

Hoida velvollisuutesi pois alta mahdollisimman ripeästi. Saat varautua tänään yllättäviin käänteisiin, jotka eivät helpota työtaakkaasi. Ole kärsivällinen itsesi ja muiden kanssa.

 

LEIJONA

Lyhyt reissu tekisi sinulle nyt hyvää. Lähde tapaamaan vanhaa ystävää. Tarvitset juttuseuraksi ihmisen, joka on kanssasi samalla aaltopituudella.

 

NEITSYT

On aika panostaa verkostoitumiseen. Et pääse eteenpäin yksin, joten hae apua ympäristöstäsi. Joku lähipiirissäsi on ehkä jäänyt sinulle palveluksen velkaa.

 

VAAKA

On hyvä hetki jutella tulevaisuudesta läheisesi kanssa. Riko arkisia rutiineja, jos ne käyvät liian yksitoikkoisiksi. Elämäsi ei ole missään nimessä tarkoitus olla tylsää.

 

SKORPIONI

Älä anna tunteidesi hämärtää näkökenttääsi. Tarkastele faktoja kriittisesti ennen kuin toimit. Ole valmis kantamaan vastuuta ja tekemään päätöksiä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.