Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Viritä tunneälysi herkimmilleen, sillä nyt ei ole aika mokata. Anna mielikuvituksesi lentää ja viedä sinua kohti astetta kiinnostavia uria. Luota vain kunnollisista lähteistä tulevaan tietoon.

 

JOUSIMIES

Ole mukana koko sydämelläsi kaikessa, mitä teet. Palava intohimosi tekee paremman vaikutuksen kuin mikään muu. Älä tyydy liian vähään.

 

KAURIS

Unohda se, mitä muut tekevät. Anna itsellesi lupa keskittyä vain ja ainoastaan itseesi. Sulkemalla silmäsi muulta hälyltä pääset asioissa eteenpäin.

 

VESIMIES

Pyydä epäröimättä apua vanhalta ystävältä tai ex-kumppanilta, jos vaistosi kehottaa sinua siihen. Tarvitset nyt tukea ihmisiltä, jotka tuntevat sinut läpikotaisin.

 

KALAT

Keskity siihen, mitä sinulla on. On toissijaista, mitä sinulta puuttuu omasta mielestäsi. Älä anna äkillisen tunnekuohun romuttaa uusiksi koko rakkauselämääsi.

 

OINAS

Pidä kelloa silmällä. Aikatauluista lipsumalla et niitä kovin hyvää mainetta, joten ole ajoissa liikkeellä. Raha-asiat vaativat tänään tavallista enemmän huomiota.

 

HÄRKÄ

Älä jätä mitään kesken. Ole järjestelmällinen ja hoida loppuun asti asiat, jotka olet luvannutkin hoitaa. Valmistaudu aloittamaan puhtaalta pöydältä.

 

KAKSONEN

Joudut kokemaan pettymyksiä tänään. Lähde liikkeelle realistisella asenteella varustautuneena. Älä haihattele, niin pääset eteenpäin.

 

RAPU

Päivä sisältää uusien ihmisten tapaamista ja näkökulmien laajentamista. Solmit kontakteja, jotka osoittautuvat arvokkaiksi ennemmin tai myöhemmin.

 

LEIJONA

Älä huutele raha-asioistasi ympäriinsä. Mitä pienempi piiri tietää niistä, sen parempi. Päivä sisältää yllätyksiä ja romantiikkaa.

 

NEITSYT

Tarvitset diplomatiaa selvitäksesi päivän haasteista. Ilmassa on jännitteitä, jotka on puhuttava pois tieltä. Ole hienotunteinen vaikean aiheen edessä.

 

VAAKA

Päivän tapahtumat saavat sinut tarkastelemaan tulevaisuutta uudessa valossa. Älä lykkää mitään huomiseen, jos voit tehdä sen jo nyt. Tärkeintä on, että suuntaat eteenpäin.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.