Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Tunteiden viidakossa on hankala tehdä ratkaisuja. Ylireagointi tai turhan nopeat johtopäätökset eivät vie mihinkään hyvään. Suuntaa energiasi siihen, mikä on mahdollista.

 

SKORPIONI

Ota aikaa itsellesi. Rentoutuminen ja hiljainen puuhastelu ovat ensisijaisen tärkeitä stressin hallinnassa. Avoin mieli päästää elämääsi romantiikkaa.

 

JOUSIMIES

Ole lähtövalmiina, sillä tänään sattuu ja tapahtuu. Edusta skarppina tärkeällä hetkellä. Muotoile ajatuksesi tarkasti ja fiksusti niistä kertoessasi.

 

KAURIS

Ympärilläsi vellovat tapahtumat saavat tunteesi pintaan hyvässä tai pahassa. Ole tarkkana omaisuutesi kanssa. Myös maineesi on suojelemisen arvoinen.

 

VESIMIES

Kuuntele tarkkaan auktoriteettihahmoja. Ohjeita on noudatettava tänään huolellisesti, jotta ongelmilta vältyttäisiin. Tarjoamaasi apua arvostetaan suuresti.

 

KALAT

Älä lähde kohti konflikteja. Vastalauseita varoen käsittelemällä tilanne ratkeaa nopeasti. Lahjoita itsellesi hemmotteluaikaa ja suo itsellesi turhamaisia iloja.

 

OINAS

Vastuun kiertely lähinnä lisää stressiäsi loppupeleissä. Keskeneräiset hommat eivät katoa silmien ummistamisella. Älä anna kenellekään varaa kritisoida sinua.

 

HÄRKÄ

Kiristä kukkaronnyörejä. Palkitse itsesi ennen kaikkea rakkaiden kanssa viettämälläsi ajalla. Lyhyt reissu tekee hermoillesi terää.

 

KAKSONEN

Ylimääräistä tuhlaamista tulisi välttää viimeiseen asti tänään. Sinun ei tarvitse tehdä keneenkään vaikutusta lahjoilla tai tarjoamisella. Pidä hauskaa budjettisi rajoissa.

 

RAPU

Pysy tilanteen tasalla siitä, mitä kotonasi tapahtuu. On ehkä tullut aika tehdä päätöksiä yhteisen arjen parantamiseksi. Kompromissi pelastaa sinut riidalta.

 

LEIJONA

Päätä, mitä haluat ja pysy päätöksessäsi. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Ota vakavissasi jokainen sinulle annettu homma.

 

NEITSYT

Rakkauselämäsi on nyt etusijalla. Näköpiiriin ilmestyy tuttu kasvo menneisyydestä. Älä anna hänen pilata jotain sellaista, jonka eteen olet tehnyt lujasti töitä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.