Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Vietä aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. On aika ottaa rauhallisesti ja miettiä yhteisiä suunnitelmia tulevaa varten. Heittele ilmaan hullujakin ideoita.

 

VESIMIES

Siivoa piiloon asiat, joita et halua kaikkien tietoon. Nyt on aika suunnata huomio ulospäin ja kiinnostua uusista kuvioista. Vältä turhaa rahanmenoa.

 

KALAT

Käännä katse menneeseen ja etsi sieltä ratkaisuja nykyhetkeen. Yhteistyössä on paljon voimaa, joten pyydä kaverilta apua. Älä jää yksin pulmasi kanssa.

 

OINAS

On itsetutkiskelun paikka. Se auttaa sinua laittamaan asiat oikeaan perspektiiviin. Muista, ettei kukaan muu voi muuttaa elämääsi puolestasi.

 

HÄRKÄ

Lähde mukaan johonkin uuteen ja inspiroivaan. On aika haastaa itsesi ja unohtaa vanhat pelot. Anna romantiikalle enemmän tilaa.

 

KAKSONEN

Älä anna tunnepitoisen tilanteen pilata päivääsi. Pidä välillä matalaa profiilia. Joku yrittää puhua sinua ympäri tekemään jotain, mikä ei ole etusi mukaista.

 

RAPU

Pyydä apua ja ehdota vastapalveluksia vaihtokaupassa. Yhteistyö kantaa tänään hedelmää. Vietä laatuaikaa sinulle tärkeimpien ihmisten kanssa.

 

LEIJONA

Keskity itseesi tänään. On ehkä tullut aika muuttaa jotain asenteissasi tai ajattelutavoissasi. Ole valmis kehittämään itseäsi.

 

NEITSYT

Tunteesi nousevat helposti pintaan tänään. Ihmissuhteet saattavat aiheuttaa päänvaivaa. Ole läsnä ja valmis kuuntelemaan läheisiäsi.

 

VAAKA

Kuuntele kokemuksen ääntä. Saat vaihtaa ajatuksia mielenkiintoisten tyyppien kanssa. Ole avoin, mutta älä epäröi antaa sekaan myös omaa panostasi.

 

SKORPIONI

Kokeile jotain uutta antaaksesi kotisi ilmeelle piristysruiskeen. Nyt on hyvä hetki myös elintapojen korjaamiselle. Pienilläkin muutoksilla on kauaskantoiset vaikutukset.

 

JOUSIMIES

Iloinen yllätys kääntää päiväsi suunnan. Sinun on tehtävä tänään valintoja ja karsittava pois kaikki tarpeeton. Älä anna periksi kohtuuttomille vaatimuksille.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.