Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Ota kaikki irti uusien ihmisten seurasta. Karismasi tekee vaikutuksen ja vetää porukkaa puoleensa. On aika antaa tilaa romantiikalle.

 

NEITSYT

Älä heittäydy hankalaksi. Joustavuus ja ymmärtäväisyys toimivat paljon paremmin. Hillitse temperamenttiasi ja pidä matalaa profiilia.

 

VAAKA

Astu valokeilaan. Nyt ei ole aika pitää osaamistasi piilossa. Hakeudu inspiroivien ihmisten seuraan ja pyydä epäröimättä neuvoja.

 

SKORPIONI

Harkitse tarkkaan seuraavia vetojasi. Teoillasi on seurauksia, joita kannattaa pohtia jo etukäteen. Muista, ettei sinun tarvitse selvitä kaikesta yksin.

 

JOUSIMIES

Pidättele tunteitasi tänään. Kiirehtiminen ei johda mihinkään hyvään. Tee päätökset omassa tahdissasi ottamatta mallia muista.

 

KAURIS

Ennemmin tai myöhemmin sinun on katsottava totuutta silmästä silmään. Hankala tilanne paisuu pian ulos mittasuhteistaan, ellet toimi.

 

VESIMIES

Käytä aikasi fiksusti. Pysy jatkuvassa liikkeessä, niin saat enemmän tehtyä. Tarjoa apuasi ihmiselle, joka on joutunut vaikeaan tilanteeseen.

 

KALAT

Nyt ei ole aika sitoutua kauaskantoisiin projekteihin. Lykkää päätöksiä parempaan hetkeen. Selvitä taustat perusteellisesti.

 

OINAS

Ilmassa on romantiikkaa. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet. Ole valmis tekemään aloitteita ja päätöksiä.

 

HÄRKÄ

Pidä silmällä budjettiasi. Tarkista laskelmasi ja korjaa epäselvyydet. On tärkeää, että säilytät kasvosi ja luotettavuutesi muiden edessä.

 

KAKSONEN

Älä kaunistele totuutta, vaikka se tuntuisi houkuttelevalta. Rehellisyys on ainoa keino välttyä nololta tilanteelta lähitulevaisuudessa.

 

RAPU

Älä anna pelkojesi pidätellä sinua. Koet pieniä takaiskuja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Määrätietoisuus vie sinut läpi haasteista.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tarkastele ihmissuhteitasi kriittisesti ja ole rehellinen itsellesi. Lähde liikkeelle sitä, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Ota välimatkaa oikuttelevaan ihmiseen.


SKORPIONI
Älä hyppää pää edellä uuteen projektiin. Mieti kaikessa rauhassa, mitä olet tekemässä ja mikä ajaa sinua eteenpäin. Laadi itsellesi vedenpitävä strategia.


JOUSIMIES
Kiinnitä huomiota siihen, millaisen ensivaikutelman annat itsestäsi. On tärkeää, että olet tänään parhaimmillasi. Tapaat kiinnostavan ihmisen.


KAURIS
Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tiedossa saattaa olla tunteenpurkauksia. Peräänny lähtemättä mukaan ilmiriitaan.


VESIMIES
Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Erityisesti huolet kannattaa nyt jakaa läheistesi kanssa säästelemättä. Yhdessä miettimällä ratkaisut löytyvät.


KALAT
Massan mukana kulkeminen ei ole eduksesi. Uskalla kokeilla omiasi ja seurata polkua, joka eroaa muiden valinnoista. Rohkeutesi vie sinut pitkälle.


OINAS
Saatat haksahtaa uskomaan kauniita sanoja, vaikka niillä ei olisi totuuspohjaa. Ole tarkkana, sillä olet tänään erityisen altis vaikutuksille.


HÄRKÄ
Keskity tavoitteisiisi. Sinun on tehtävä pian muutoksia arkeesi, sillä jokin hidastaa sinua. Älä yritä ehtiä kaikkialle, sillä energiavarasi ovat rajalliset.


KAKSONEN
Älä haaskaa aikaa hermostumiseen. Liiku sen sijaan eteenpäin täydellä höyryllä. Muista selvittää tilanteen taustat päätöksiä tehdessäsi.


RAPU
Tee fiksuja ratkaisuja ihmissuhteissa. Kuuntele, mikä muita huolettaa ja ole valmis joustamaan. Kukaan ei hyödy ylireagoinnista tai ehdottomuudesta.


LEIJONA
Älä anna pikkujuttujen pilata päivääsi. Kiristynyt ilmapiiri kotona tai kaveripiirissä kyllä rauhoittuu. Tarjoa apuasi sitä tarvitsevalle ihmiselle.


NEITSYT
Mieti luovia keinoja rahan säästämiseksi. Pienetkin muutokset saavat ihmeitä aikaan. Pidä silmät auki erityisesti matkustaessasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on joustettava tänään periaatteistasi, jotta löytäisit paikkasi ryhmän sisältä. Tule vastaan, niin muut tekevät saman omalta puoleltaan.


SKORPIONI
Älä hankaloita elämääsi turhaan. Aseta itsellesi tavoitteita, jotka ovat saavutettavissa. Kohtuus on avain seuraaviin onnistumisiin.


JOUSIMIES
Tunnepitoinen stressi saattaa verottaa jaksamistasi. Ole tarkkana sairastelun varalta. Älä ylireagoi pikkujuttuihin, vaan vaali rauhaa ja tasapainoa.


KAURIS
On aika kartoittaa tietojasi. Onnistut välttämään ikävän mokan, jos olet tilanteen tasalla. Älä tee mitään, jos et ole täysin varma asiastasi.


VESIMIES
Sinulla enemmän vaikutusvaltaa kuin uskotkaan. On sinun hommasi nostaa äänesi kuuluviin ja vetää muiden huomio asiaan, joka on lähellä sydäntäsi.


KALAT
Tarkastele kriittisesti taloudellista tilannettasi. Pyydä luotettavan ystävän tai ammattilaisen neuvoa tarpeen vaatiessa. Panosta tulevaisuuteesi.


OINAS
Näköpiirissäsi on kiinnostava ihminen. Pelaamalla korttisi oikein saat hänen mielenkiintonsa heräämään. Älä kiirehdi, vaan tarkkaile tilannetta.


HÄRKÄ
Muista, että sinulla on vaihtoehtoja. Älä jää surkuttelemaan tapahtunutta, vaan mieti seuraavaa siirtoa. Tarvitset lisää tietoa tehdäksesi ratkaisuja.


KAKSONEN
On aika hemmotella itseäsi. Mieti, mitä sinua huvittaisi tehdä ja kerää ympärillesi hyvää seuraa. Kaiken tekemäsi ei tarvitse olla hyödyllistä.


RAPU
Tunne-elämän sotkut sumentavat logiikkasi tänään. Rauhoitu ja ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut.


LEIJONA
Korjaa repsahtaneet tavat arjessasi kohdilleen. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja panosta liikuntaan. Opit tänään jotain tärkeää.


NEITSYT
On otollinen aika uuden harrastuksen aloittamiselle. Teet tänään hyvän teon, joka voi saada aikaan positiivisen lumipalloefektin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!