Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Kova työ palkitaan. Älä anna muiden sekaantua asioihisi, vaikka neuvojia varmasti riittääkin. Pidä kiinni kireistä aikataluistasi.

 

LEIJONA

Pidä sinua piristävät ihmiset lähelläsi. Tarjoamasi apu ei mene tänään hukkaan. Joku tekee sinulle lähitulevaisuudessa arvokkaan vastapalveluksen.

 

NEITSYT

Muutoksia ei kannata sysätä liikkeelle vain tylsistymisen ajamana. Mieti, mitä oikeasti haluat. Ratkaisusi vaikuttavat myös muihin ihmisiin.

 

VAAKA

Tarjoa apuasi ystävälle tai sukulaiselle. On aika jutella tunteista avoimesti ja hyvässä hengessä. Joku tekee sinulle varteenotettavan ehdotuksen.

 

SKORPIONI

Muutokset ovat sinusta kiinni. Älä jää jumiin tilanteeseen, joka ei tyydytä sinua. Lähelläsi on ihminen, joka käy hermoillesi.

 

JOUSIMIES

On loistava hetki vanhojen unohtamiseen ja riitojen sopimiseen. Älä palaa enää menneisiin, vaan sulje ovet takanasi lopullisesti.

 

KAURIS

Tunteesi heittelehtivät tänään laidasta laitaan. Saatat tulla myrskyn keskellä toisiin aatoksiin tärkeän asian suhteen. Älä vedä vielä johtopäätöksiä.

 

VESIMIES

Päivitä tietosi ajan tasalle ja mene auttamaan vasta sitten. Hoida ensisijaisesti omat velvollisuutesi, niin vältyt valituksilta. Älä ala holhoamaan muita.

 

KALAT

Tee siirtosi vasta sitten, kun sinulla on tarpeeksi tietoa. Kysele ja ota asioista selvää. Erotu rohkeasti joukosta omalla persoonallasi.

 

OINAS

Pidä tauko arjesta ja lähde tutustumaan uuteen paikkaan. Virkistävän harrastuksen pariin karkaaminen tepsii myös. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

 

HÄRKÄ

Aloita muutokset itse, jos haluat saada niitä liikkeelle. Ole valmis tekemään uhrauksia. Ympäröi itsesi ihmisillä, joilla on samat tavoitteet kuin sinulla.

 

KAKSONEN

Viehätysvoimasi toimii nyt täysillä kierroksilla. Se avaa tänään monia ovia, jos käytät karismaasi oikein. Sinun on tiedettävä, mitä haluat.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 


JOUSIMIES
Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. Menneisiin palaaminen on juuri sitä, mitä kaipaat. On aika palata käsittelemättömän asian pariin.

 

KAURIS
Harkitse tarkkaan, mihin käytät aikasi ja energiasi. Tarvitset haasteita elämääsi. Positiivinen asenne on paras aseesi tänään.

 

VESIMIES
Nyt ei ole aika tehdä radikaaleja muutoksia. Kokeile rauhallisempaa lähestymistapaa. Tylsistyminen ei ole hyvä syy hypätä tuntemattomaan.

 

KALAT
Stressi verottaa jaksamistasi. Muista pitää itsestäsi huolta myös kiireen keskellä. Kuuntele vaistoasi tärkeiden päätösten edessä.

 

OINAS
Muutokset alkavat itsestäsi. Anna tapahtumille kunnon potku eteenpäin. Hetki on otollinen reissuun lähtemiselle.

 

HÄRKÄ
Ota epätavalliset keinot käyttöön. Sinulla on edessäsi dilemma, jonka ratkaiseminen kysyy mielikuvitusta. Rehellisyys on tärkeää ihmissuhteissa.

 

KAKSONEN
Tutustu uusiin ihmisiin. Yllätyt iloisesti, jos unohdat ennakkoluulosi kotiin. Löydät itsesi inspiroivasta ja kiehtovasta seurasta.

 

RAPU
Lähde tapaamaan vanhaa ystävää. Saat häneltä arvokkaita neuvoja, jotka auttavat sinua polttavan dilemman ratkaisemisessa.

 

LEIJONA
Hoida tänään raha-asioita. Selvitä väärinkäsitykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Vältyt draamalta olemalla suorasanainen.

 

NEITSYT
Älä anna kenenkään sanella sinulle, miten sinun tulisi hoitaa asiasi. Pidä kiinni periaatteistasi. Käytännönläheisyys on tänään valttia.

 

VAAKA
Lähde lyhyelle matkalle. Maisemanvaihdos tekee hyvää ja antaa sinulle uutta ajateltavaa. Pysy kuitenkin budjettisi rajoissa.

 

SKORPIONI
Yritä auttaa läheistäsi kaikin mahdollisin keinoin. Ole hienotunteinen ja yritä kuulostella, onko hetki sopiva suoralle puheelle. Vietä aikaa myös omissa oloissasi.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

 

JOUSIMIES

Hoida tekemättä jääneitä asioita pois päiväjärjestyksestä. Varaa aikaa perheelle ja ystäville. Koti vaatii tänään suuren osan energiastasi.

 

KAURIS

Mieti tekojesi seurauksia ennen kuin toimit. Tunnekuohu saattaa sokaista sinut täysin, ellet ole tarkkana. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VESIMIES

Saatat hermostua tänään helposti, jos keskustelukumppanisi eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Älä lipsu takaisin taaksesi jättämäsi pahan tavan pariin.

 

KALAT        

Pidä erityisesti raha-asiasi piilossa uteliaitten katseilta. Kohdallesi osuu tarjous, joka on harkinnan arvoinen. Se voi olla kaipaamasi uusi alku.

 

OINAS

Opit tänään paljon uutta tapaamiltasi ihmisiltä. Valitse tarkkaan, kenelle avaudut tunteistasi. Harkitse omassa tahdissasi, mihin suuntaat seuraavaksi.

 

HÄRKÄ

Ihmissuhteissa on luvassa pientä säröilyä. Älä anna konfliktin pilata päivääsi. Ota tapahtumiin etäisyyttä ja lähde välillä muiden asioiden pariin.

 

KAKSONEN

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Hoida luvatut asiat pois alta jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Odottamaton kohtaaminen antaa sinulle ajateltavaa.

 

RAPU

Älä arvioi voimavarojasi yläkanttiin. Panosta hyvinvointiisi ja välty loppuun palamiselta. Pienillä muutoksilla arkesi helpottuu.

 

LEIJONA

Muutokset tekevät sinulle hyvää. Lähde uusiin maisemiin tuulettamaan ajatuksiasi. Päivä tuo tiellesi tutustumisen arvoisen ihmisen.

 

NEITSYT

Pysy rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa. Ota viehätysvoimasi käyttöön hankalan paikan sattuessa kohdalle. Ovet alkavat äkkiä avautua.

 

VAAKA

Älä elä yli varojesi. Voit tehdä loistavan vaikutuksen ihmisiin sotkematta omaisuuttasi asiaan. Luota persoonallisuutesi vetävyyteen.

 

SKORPIONI

Ole hienotunteinen ja hoida tulenarkaa asiaa muiden katseilta piilossa. Älä tuputa mielipiteitäsi kenellekään. Jätä jokaiselle tilaa.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!