Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Sinulla riittää tänään virtaa. Tapahtumat saavat ansiostasi reippaan sysäyksen eteenpäin. Kysy neuvoa ihmiseltä, jonka mielipiteitä arvostat.

 

KAKSONEN

Lähde ulos nauttimaan olostasi. Uusien ihmisten tapaaminen tekee päivästä mieleenpainuvan. Hetki on otollinen ihmissuhteen aloittamiselle.

 

RAPU

Vältä ääripäitä. Erityisesti raha-asiat kannattaa pitää nyt vakaina ja hallinnassa. Aseta itsellesi selkeä budjetti ja pidä siitä kiinni.

 

LEIJONA

Älä pode syyllisyyttä asiasta, johon sinulla ei ole osaa eikä arpaa. Pidä hauskaa ja nauti läheistesi seurasta. Nyt ei ole aika murehtia turhia.

 

NEITSYT

Hauskapidon ei tarvitse maksaa maltaita. Hyvä seura menee kaiken muun edelle. Kotioloissa rennosti ottaminen voi olla tänään paras veto.

 

VAAKA

Saatat ylireagoida tänään herkästi. Älä anna pikkujutun pilata päivääsi. Pidä tunteesi hallinnassa, niin vältyt draamalta perhepiirissä.

 

SKORPIONI

Hyvältä kuulostava idea kannattaa painaa korvan taakse. Ota asioista kuitenkin perusteellisesti selvää. Ylilyönteihin on nyt helppo sortua.

 

JOUSIMIES

Jaa ajatuksiasi lähipiirisi kanssa. Saat uusia näkökulmia ja käytännön neuvoja, jotka kannattaa painaa mieleen. Satsaa omaan tulevaisuuteesi.

 

KAURIS

Tien päälle lähteminen houkuttaa sinua. Jos rahat ovat tiukalla, keksi itsellesi muita tapoja tuulettua. Sinun ei tarvitse yrittää tehdä vaikutusta muihin.

 

VESIMIES

Vanhojen ystävien seura tekee hyvää. Sinulla on nyt valinnanvaraa, eikä päätöstä ole helppo tehdä ilman apua. Tukeudu kokeneempien neuvoihin.

 

KALAT

Ole varuillasi arvaamattoman ihmisen kanssa. Anna pölyn laskeutua ja tee päätöksiä vasta sitten. Sinulla ei ole mitään syytä kiirehtiä.

 

OINAS

Tee jotain rentouttavaa, joka vie ajatuksesi kauas arjesta. Rakkaan ihmisen seura toimii stressinpoistajana paremmin kuin mikään muu.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.