Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Vietä tänään aikaa kotona. Liikenteessä kannattaa olla nyt erityisen tarkkana. Luvassa on myöhästelyä ja yllättäviä muutoksia.

 

KAURIS

Sinulta puuttuu nyt olennaista tietoa. Älä tee siirtoasi ennen kuin pääset paremmin kartalle asioista. Luota vaistoosi ratkaisevalla hetkellä.

 

VESIMIES

Älä jätä leikkiä kesken. Huolehdi siitä, että viet loppuun aloittamasi hommat. Stressi pysyy kurissa, jos et anna asioiden kasaantua.

 

KALAT

Joku yrittää johtaa sinua harhaan. Ole tarkkana ja käytä järkeäsi. Älä päästä ketään manipuloimaan tunteitasi vastoin tahtoasi.

 

OINAS

On hyvä hetki maiseman vaihtamiseen ja uuden oppimiseen. Avoin mieli vie sinut pitkälle. Nyt ei pidä asettua vastustamaan muutoksia.

 

HÄRKÄ

Älä jää hiljaiseksi, vaan ota tilanne haltuun ja puhu sinulle tärkeästä asiasta. Pysymällä rauhallisena saat ihmiset kuuntelemaan pointtejasi. Väärinkäsityksen vaara on muuten suuri.

 

KAKSONEN

Anna viehätysvoimasi puhua. Pidä kiinni tavoitteistasi, sillä ilman määrätietoisuutta väsähdät kesken. Lupauksien pitäminen on tänään erityisen tärkeää.

 

RAPU

Mielikuvituksesi auttaa sinua eteenpäin. Älä säästele luovuuttasi, kun etsit ratkaisuja päivän haasteisiin. Anna intuitiosi yllättää sinut.

 

LEIJONA

On aika vakavoitua ja lähteä liikkeelle. Mene tutustumaan ihmisiin ja luo itsellesi rautaisia verkostoja. Viehätysvoimaasi ei kannata aliarvioida.

 

NEITSYT

Harkitse tarkkaan, mitä sinun kannattaa nyt tehdä. Saat aikaan paljon hyvää, jos laskelmoit huolellisesti siirtosi. Ota kaikkien mielipiteet huomioon.

 

VAAKA

Älä anna periksi liian helposti. Periaatteista ei kannata luopua noin vain. Joku tekee nyt parhaansa kääntääkseen pääsi, joten ole tarkkana.

 

SKORPIONI

Etsi uutta ja haastavaa tekemistä. On aika ottaa haltuun erilainen projekti tai palata tutun harrastuksen pariin. Tarvitset säpinää ja jännitystä elämääsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.