Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Seuraa sydäntäsi ja kysy itseltäsi, mitä oikeasti haluat. Mielihalusi puhuvat logiikkaa vahvemmin. Älä anna periksi negatiiviselle ihmiselle.

 

JOUSIMIES

Päivä sisältää tapaamisen, joka avaa sinulle uusia ovia. Asiat eivät kuitenkaan tapahdu itsestään, joten ole aktiivinen. Ole rehellinen rakkauselämässäsi.

 

KAURIS

Älä anna tunnekuohun viedä sinua liriin. Epävarmuus saattaa horjuttaa sinua tänään. Sinun on löydettävä eteenpäin potkiva voimasi ja keskityttävä olennaiseen.

 

VESIMIES

Punnitse sanojasi ennen kuin puhut. Jos annat tunteiden viedä sinua, saatat löytää itsesi nopeasti ongelmien keskeltä. Kohdallesi osuu lupaava rahantekomahdollisuus.

 

KALAT

Käytä päätäsi, sillä hoksottimesi pelastavat sinut tänään hankalasta paikasta. Muista suojella itseäsi vaaran uhatessa. Varo tyyppiä, jolla on selkeästi taka-ajatuksia suhteesi.

 

OINAS

Toimi itsenäisesti, sillä muuten joku ilmaantuu paikalle varastamaan show’n. Tee omaa juttuasi mistään häiriintymättä. Tartu uuteen ja jännittävään tilaisuuteen.

 

HÄRKÄ

Etsi elämääsi lisää valoa. Tiedät itse parhaiten, mitä tarvitset. On ehkä tullut aika aloittaa puhtaalta pöydältä rakkauselämässäsi.

 

KAKSONEN

Tarkastele kriittisesti työtilannettasi. On ehkä tullut aika tehdä perustavanlaatuisia muutoksia. Etsi tukea ja näkökulmia lähipiiristäsi.

 

RAPU

Lähde ulos ja hanki uutta ajateltavaa. Päivän tulisi sisältää jännitystä ja yllätyksiä. Tarvitset uudistuksia arkirutiineihisi.

 

LEIJONA

Älä hakeudu tahallasi sanaharkkoihin. Konfliktit äityvät tänään helposti rumiksi, joten pidä rauha maassa. Kuuntelemalla opit enemmän.

 

NEITSYT

Keskity siihen, mikä on tärkeää juuri sinulle. Venytä mielikuvitustasi, sillä nyt ei ole oikea hetki jumittaa vanhoissa kaavoissa. Sinnikkyydestä saa pisteitä.

 

VAAKA

Keskity luvan kanssa nyt itseesi. Muutokset on aloitettava omista ajatuksistasi. Toisia ei kannata yrittää pakottaa samaan muottiin kanssasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.