Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Nauti hetkestä ja kaikesta, mitä elämällä on sinulle tarjottavana. Kenenkään ei tule antaa pilata päivääsi tarpeettomilla huolilla. Kerää ympärillesi positiivisia mieliä.

 

SKORPIONI

Pitäydy sovituissa jutuissa. Keskity nyt ainoastaan siihen, mitä tavoittelet ensisijaisesti. Sinulla ei ole aikaa hukattavana turhanpäiväisyyksiin.

 

JOUSIMIES

Viha tai turhautuminen voi luoda ikäviä tilanteita tänään. On tärkeää, että hyväksyt väistämättömät seikat. Sinun on aika päästä eteenpäin.

 

KAURIS

Joku antaa sinulle väärää tietoa tahallaan tai vahingossa. Älä toimi pelkkien olettamusten varassa. Luotettavat tiedonlähteet ovat todella tärkeitä tänään.

 

VESIMIES

Pidä tunteesi hallinnassa, niin vältyt murheilta. Joudut tekemisiin hankalien tyyppien kanssa. Pysy valppaana epärehellisten temppujen varalta.

 

KALAT

Pyydä apua, jos tarvitset sitä. Löydät kyllä ymmärtäväisiä ihmisiä, joiden kanssa ajatuksenne kulkevat samoja ratoja. Totuutta ei kannata alkaa kaunistella.

 

OINAS

Tunteenpurkaus saattaa johtaa pitkään ja kuluttavaan konfliktiin. Ole kärsivällinen ja kuulolla. Sinulle tarjotaan varteenotettavia vaihtoehtoja.

 

HÄRKÄ

Suunnittele tulevaa reissua tai merkittävää muutosta elämääsi. Laitat tänään liikkeelle hyviä projekteja. Satsauksesi ei valu hukkaan.

 

KAKSONEN

Ajattelet kauaskantoisesti, mikä on hyvä. Suunnitelmien käytäntöön siirtäminen voi kuitenkin olla toinen tarina. Älä kuluta rahojasi miten sattuu.

 

RAPU

Muilta kannattaa ottaa opiksi. Pidä silmät auki ja paina muistiisi tärkeät yksityiskohdat. Päivä on täydellinen juhlimiselle.

 

LEIJONA

Venytä mielikuvitustasi vielä pidemmälle. Tarvitset uusia ideoita ja näkökulmia. Kohdallesi osuu tilaisuus, joka voi muuttaa kaiken.

 

NEITSYT

Lähde ulos ja vietä aikaa ihmisten seurassa viihtyen. Stressi helpottaa, kun pääset keskelle hulinaa. Kenenkään sanojen ei pidä antaa pilata hyvää oloasi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.