Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro lähipiirillesi, missä mennään. Älä jätä heitä pimentoon, kun suunnittelet tulevaa. Ratkaisusi koskettavat myös heitä.

 

VESIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Jutut leviävät nopeasti ja väärinkäsityksiä saattaa syntyä kiusallisista aiheista. Seuraa vaistoasi, niin vältyt mokilta.

 

KALAT

Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voivat olla sinulle avuksi. Tuen pyytämisessä ei ole mitään noloa. Olet astumassa uuteen vaiheeseen elämässäsi.

 

OINAS

Muutos tekee sinulle hyvää. Lähde tutustumaan uuteen ympäristöön tai porukkaan. Näkökulman vaihtaminen avartaa maailmaasi valtavasti.

 

HÄRKÄ

Tunteet nousevat pintaan. Sinulla on kädet täynnä hommaa, eikä aikataulu jousta tänään pahemmin. Järjestä aikaa läheistesi seurasta nauttimiseen.

 

KAKSONEN

Katso tarkkaan, minkälaisia vastauksia saat. Olet nyt tärkeiden kysymysten äärellä. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi.

 

RAPU

Suunnittele seuraavaa matkaa tai juttele tulevaisuuden haaveistasi hyvän ystävän kanssa. Saat hyödyllisen vinkin, joka antaa sinulle etulyöntiaseman.

 

LEIJONA

Ota tunne-elämääsi kuohuttava asia käsittelyyn. Jutun pitkittäminen ei kannata. Kiinnitä huomiota siihen, miten kohtelet ihmisiä ympärilläsi.

 

NEITSYT

Lähde lyhyelle reissulle, jos aikataulu antaa myöten. Tarvitset uusia asioita ja inspiraation lähteitä elämääsi. On hyvä hetki oppia ja kehittää itseäsi.

 

VAAKA

Haluat nähdä muutoksia elämässäsi. Ne eivät kuitenkaan tule ilmaiseksi. Ole valmis panostamaan ja muista antaa asioille aikaa kehittyä.

 

SKORPIONI

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Nyt ei ole aika sulkeutua ihmisiltä. Ole oma-aloitteinen ja laita tapahtumia itse liikkeelle.

 

JOUSIMIES

Ystäväpiirissä saattaa olla jännitteitä. Joku kaipaa lohduttavaa olkapäätä ja kuuntelijaa. Mieti, mikä on kaikkien kannalta paras veto seuraavaksi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.