Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Oikea seura tekee ihmeitä. Ympäröi itsesi motivoivilla ja inspiroivilla ihmisillä. Et selviä omin voimin päivän haasteista.

 

VAAKA

Pidä silmät auki, sillä työrintamalla on tarjolla lupaavia mahdollisuuksia. Unohda hetkeksi oma mukavuusalueesi. On aika kokeilla jotain uutta.

 

SKORPIONI

Älä hätiköi muutosten kanssa. Kaikki tapahtuu ajallaan, joten kärsivällisyyttä peliin. Ota kaikki uusi vastaan optimistisin mielin.

 

JOUSIMIES

Kuuntele tarkkaan ja suodata huolellisesti uusi tieto. Ympärilläsi on meneillään paljon. Älä hämäänny, vaan ota yksi asia kerrallaan.

 

KAURIS

Ole valmis tekemään asiat uudella tavalla. Nyt kannattaa olla rohkea ja erottua reippaasti joukosta. Omalaatuisuus antaa sinulle etumatkaa.

 

VESIMIES

Käytä energiasi viisaasti. Älä hukkaa aikaa riitelyyn tai kehää kiertäviin väittelyihin. Joku yrittää painostaa sinua tekemään päätöksiä liian nopeasti.

 

KALAT

Rahaa saattaa ilmaantua tänään yllättävästä lähteestä. Kerro avoimesti, mitä toivot tulevalta. Rehellisyys pitää mielesi kirkkaana.

 

OINAS

On aika lähteä liikkeelle. Toteuta suunnitelmasi vaistoasi kuunnellen. Huomiseen ei kannata lykätä mitään, minkä voisit tehdä jo tänään.

 

HÄRKÄ

Sinulle on tarjolla tilaisuus uuden oppimiseen. Tartu hyvään mahdollisuuteen epäröimättä. Älä pidä tänään tunteitasi piilossa.

 

KAKSONEN

Ole koko sydämelläsi mukana projektissa, joka sinulle on annettu hoidettavaksi. Haasteet tekevät sinulle hyvää. Sinun on aika näyttää, mihin pystyt.

 

RAPU

Tutustu ihmisiin, joiden kanssa sinulla on yhteisiä päämääriä. Verkostoitumisen voimaa ei pidä aliarvioida. Saat tänään paljon hyödyllistä tietoa.

 

LEIJONA

Käsittele tunne-elämääsi hiertävä asia pois alta. Voit sen jälkeen siirtyä hyvillä mielin eteenpäin. Etsi elämääsi tasapainoa ja harmoniaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.