Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Ympärilläsi tehdään vilkkaasti muutoksia. Pidä pää kylmänä ja muistuta itseäsi omista tavoitteistasi. Sinun ei tarvitse mukautua muiden suunnitelmiin.

 

LEIJONA

Ota vastaan uusia vaikutteita. Eri-ikäisten ihmisten seurassa sukkuloiminen tekee sinulle hyvää. Saat palautetta, joka kannattaa painaa mieleen.

 

NEITSYT

Älä pakene ongelmia. Ota ne käsittelyyn mahdollisimman nopeasti, niin ne eivät kasva ulos mittasuhteistaan. Rehellisyys menee kaiken muun edelle.

 

VAAKA

Lähde lyhyeen reissuun tai tee jotain jotain repäisevää. Uudistukset sopivat päivän ohjelmaan. Älä anna kenenkään painostaa sinua.

 

SKORPIONI

Joku vaatii sinulta liikaa. Kieltäydy painostuksesta ja jatka valitsemallasi tiellä loppuun saakka. Älä anna ongelmien kasaantua.

 

JOUSIMIES

Kokeile jotain erilaista ja jännittävää. Ota vastaan liikunnallinen haaste, joka potkii sinua eteenpäin muissakin projekteissa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

KAURIS

Hoida asiasi kaikessa hiljaisuudessa. Et tarvitse nyt yleisöä nuuskimaan tekemisiäsi. Jaa salaisuutesi tarkkaan valikoimasi sisäpiirin kanssa.

 

VESIMIES

Voit muuttaa tuttavasi elämän suunnan neuvoillasi. Valitse sanasi tarkkaan. Vanhoihin tuttuihin törmääminen tuo päivääsi iloa ja naurua.

 

KALAT

Nyt ei ole aika unohtua haaveilemaan. Keskity tekemään konkreettisia asioita unelmiesi eteen. Muistuta itseäsi tärkeysjärjestyksestäsi.

 

OINAS

Pidä huolta ihmisistä ympärilläsi. Hoivaaminen kuuluu tänään sinun rooliisi. Pysy liikkeessä, niin saat tehtyä kaiken suunnittelemasi.

 

HÄRKÄ

Ole hereillä ja pidä silmällä tilanteen kehittymistä. Älä vedä hätäisiä johtopäätöksiä. Varaudu kaikessa rauhassa tulevaan.

 

KAKSONEN

Valmistaudu selvittämään ihmissuhdeasioita. Avoin keskustelu säästää sinut ongelmilta. Älä sitoudu henkisesti, jos riiput pelkkien olettamusten varassa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä ota asioita liian henkilökohtaisesti. Keskity omaan juttuusi ja anna muiden puuhata omiaan. Hermostuminen saattaa sinut vain hankalaan asemaan.


SKORPIONI
Vietä aikaa omissa oloissasi. Etäpäivä töistä voisi tehdä hyvää. Kokeile huviksesi aivan uutta lähestymistapaa tuttuun arkiseen ongelmaan.


JOUSIMIES
Pidä tahti tasaisena. Kiirehtimällä et voita mitään. On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin ja kuunnella heidän tarinoitaan.


KAURIS
Järjestelmällisyys vie sinut pitkälle. Älä levittele tietojasi kaikkien kuultaviksi. Salamyhkäisyydestä on nyt sinulle etua.


VESIMIES
Sinulla on vaikeuksia saada ajatuksiasi järjestykseen tänään. Ole tarkkana, sillä lähistölläsi pyörii epäluotettava ihminen. Luota vaistoosi.


KALAT
Tunteet ja raha sopivat huonosti yhteen. Taloudelliset kysymykset voivat saada sinut tänään hiiltymään. Selvitä asiat pienen piirin kesken.


OINAS
Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä. Älä jää inttämään vastaan, jos joudut umpikujaan. Nyt ei kannata ruokkia liekkejä.


HÄRKÄ
Pidä silmät auki rahantekomahdollisuuksien varalta. Sinun on aika ajatella tulevaisuuttasi. Positiivinen asenne on paras valttisi.


KAKSONEN
Tee asiat omalla tyylilläsi. Persoonallisuutesi valloittaa ja hurmaa tänään harvinaisen tehokkaasti. Ilmassa on romantiikkaa.


RAPU
Puske päättäväisesti eteenpäin. Pysyttele polulla, joka tuntuu oikealta takaiskuista huolimatta. Ota vastaan hoksottimiasi testaava haaste.


LEIJONA
Uusi käänne auttaa sinua näkemään tilanteesi selkeästi. On aika miettiä, minkä haluat muuttuvan elämässäsi. Uskalla ajatella nyt itseäsi.


NEITSYT
Älä lupaa mahdottomuuksia. Läheisesi tarvitsee sinua tuekseen, mutta et voi tehdä kaikkea hänen puolestaan. Aseta rajat ja pidä niistä kiinni.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tarkastele ihmissuhteitasi kriittisesti ja ole rehellinen itsellesi. Lähde liikkeelle sitä, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Ota välimatkaa oikuttelevaan ihmiseen.


SKORPIONI
Älä hyppää pää edellä uuteen projektiin. Mieti kaikessa rauhassa, mitä olet tekemässä ja mikä ajaa sinua eteenpäin. Laadi itsellesi vedenpitävä strategia.


JOUSIMIES
Kiinnitä huomiota siihen, millaisen ensivaikutelman annat itsestäsi. On tärkeää, että olet tänään parhaimmillasi. Tapaat kiinnostavan ihmisen.


KAURIS
Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tiedossa saattaa olla tunteenpurkauksia. Peräänny lähtemättä mukaan ilmiriitaan.


VESIMIES
Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Erityisesti huolet kannattaa nyt jakaa läheistesi kanssa säästelemättä. Yhdessä miettimällä ratkaisut löytyvät.


KALAT
Massan mukana kulkeminen ei ole eduksesi. Uskalla kokeilla omiasi ja seurata polkua, joka eroaa muiden valinnoista. Rohkeutesi vie sinut pitkälle.


OINAS
Saatat haksahtaa uskomaan kauniita sanoja, vaikka niillä ei olisi totuuspohjaa. Ole tarkkana, sillä olet tänään erityisen altis vaikutuksille.


HÄRKÄ
Keskity tavoitteisiisi. Sinun on tehtävä pian muutoksia arkeesi, sillä jokin hidastaa sinua. Älä yritä ehtiä kaikkialle, sillä energiavarasi ovat rajalliset.


KAKSONEN
Älä haaskaa aikaa hermostumiseen. Liiku sen sijaan eteenpäin täydellä höyryllä. Muista selvittää tilanteen taustat päätöksiä tehdessäsi.


RAPU
Tee fiksuja ratkaisuja ihmissuhteissa. Kuuntele, mikä muita huolettaa ja ole valmis joustamaan. Kukaan ei hyödy ylireagoinnista tai ehdottomuudesta.


LEIJONA
Älä anna pikkujuttujen pilata päivääsi. Kiristynyt ilmapiiri kotona tai kaveripiirissä kyllä rauhoittuu. Tarjoa apuasi sitä tarvitsevalle ihmiselle.


NEITSYT
Mieti luovia keinoja rahan säästämiseksi. Pienetkin muutokset saavat ihmeitä aikaan. Pidä silmät auki erityisesti matkustaessasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!