Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Joku antaa sinulle väärää tietoa. Ole erityisen kriittinen kuulemaasi kohtaan tänään ja tarkista yksityiskohdat kahdesti. Älä vedä nopeita johtopäätöksiä.

 

RAPU

Heittäydy uuden, luovan projektin pyörteisiin. Mielikuvituksesi pääsee käyttöön ja saat kiitoksia kekseliäisyydestäsi. Harkitse tarpeellisen kauan seuraavaa vetoasi.

 

LEIJONA

Tee ratkaisusi oman mallisi mukaan. Voit olla luova myös raha-asioissa. Älä ota paineita ympäristöstäsi, vaan ole rohkeasti oma itsesi.

 

NEITSYT

On aika palauttaa asiat tärkeysjärjestykseen. Peräänny tilanteesta kuin tilanteesta, jos se voi olla vahingoksi maineellesi. Rehellisyys avaa paljon ovia.

 

VAAKA

Ota vastaan kaikki tarjotut haasteet. Mielikuvituksesi on paras aseesi tänään. Uskalla rohkeasti erottua joukosta, sillä omalaatuisuus on vain eduksesi.

 

SKORPIONI

Tutustu tuntemattomiin vesiin. Lähde uusien ihmisten pariin ja solmi konktakteja. Saat tänää uuden näkökulman tuttuun tilanteeseen.

 

JOUSIMIES

Panosta vakauteen. Ilmassa on nyt paljon muutoksia, eikä tilanteen tasapainottaminen olisi pahitteeksi. Mielenrauhasi menee kaiken muun edelle.

 

KAURIS

Ota etäisyyttä ihmiseen, jonka oikuttelu väsyttää sinua. Hanki itsellesi seuraa, josta saat virtaa. Pidä silmällä rahojasi ja omaisuuttasi.

 

VESIMIES

Kohdallei osuu lupaava tilaisuus. Asumiseen on nyt tarjolla  ratkaisuja, joita on syytä harkita vakavasti. Romanttinen käänne yllättää sinut tänään.

 

KALAT

Vaistosi ei jätä sinua pulaan. Kuuntele itseäsi raha-asioissa, jos logiikka ei tällä kertaa riitä. On aika panostaa turvallisuuteen ja vakauteen.

 

OINAS

Lähde koko sydämelläsi mukaan uuteen seikkailuun. Ihmissuhteissa ei ole nyt syytä jarrutella. Anna tunteidesi näkyä ja katso, mitä tapahtuu.

 

HÄRKÄ

Tunteet ovat nyt pinnassa. Anna niiden viedä sinua eteenpäin, sillä ilman potkivaa energiaa et pääse pitkälle. Onni on tänään puolellasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.