Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä tyydy liian vähään. Ole valmis panostamaan kaikki voimasi peliin. Pidä kiinni periatteistasi ja tavoittele tähtiä taivaalta.

 

KAKSONEN

Kenenkään muun ei pidä antaa asettaa sinulle rajoja. Päätä itse, mitä teet. On tullut aika muuttaa asia, joka on kiusannut sinua jo pitkään.

 

RAPU

Työpaikalla saattaa ilmetä ongelmia, joihin on parasta käydä käsiksi heti. Murehtimiseen on turha käyttää aikaa. Nauti läheistesi seurasta ja rentoudu.

 

LEIJONA

Joku kasaa sinulle lisää velvollisuuksia. Ajoitus ei ole paras mahdollinen. Positiivinen asenne ja itseluottamus vievät sinut pitkälle.

 

NEITSYT

Tähtää kauas. Pidä rahasi varmassa tallessa ja vältä heräteostoksia. Saat hyvän idean, jota kannattaa kehittää vielä paljon pidemmälle.

 

VAAKA

Lähde ulos pitämään hauskaa. Olet tänään parhaimmillasi uusien ihmisten keskellä sukkuloidessasi. Joku ilahduttaa sinua yllättävillä kehuilla.

 

SKORPIONI

Ole valmis muuttumaan. Panosta hyvinvointiisi ja tasapainoon. Rakkauselämässäsi puhaltavat tänään uudet tuulet.

 

JOUSIMIES

Järjestele paikkoja kotona. Varaa päivästä kahdenkeskeistä laatuaikaa rakkaan ihmisen seurassa. Tunneälystäsi on tänään paljon iloa.

 

KAURIS

Käy silmä tarkkana viralliset paperit läpi. Älä allekirjoita mitään, jos epäilyksesi heräävät. Vältät monet ongelmat ottamalla asioista selvää.

 

VESIMIES

Joku yrittää syyllistää sinua tyhjästä. Älä mene lankaan, vaan pidä rohkeasti puoliasi. Rahan lainaamista tuttaville kannattaa nyt välttää.

 

KALAT

Älä anna periksi paineille, joita joku yrittää sysätä niskaasi. Tekosyy voi pelastaa sinut pinteestä tänään. Varaa aikaa rentoutumiseen hyvässä seurassa.

 

OINAS

Pidä tilanne hallinnassasi. Nyt ei ole aika antaa päätösvaltaa asioistasi muiden käsiin. Fiksu ja rauhallinen keskustelu avaa sinulle uusia maailmoja.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.