Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

On aika opetella uusia taitoja ja haalia hyödyllisiä kontakteja. Ole skarppina joka hetki ja valmis tarttumaan hyviin tilaisuuksiin. Pidä lupauksesi.

 

HÄRKÄ

Älä anna kilpailun sekoittaa päätäsi. Selvitä itsellesi, mistä on kysymys ennen mukaan hyppäämistä. Haasteet ja jännitys tempaavat sinut helposti mukaansa.

 

KAKSONEN

On aika tehdä muutoksia asuinjärjestelyihisi. Myös työelämä hyötyisi uusista tuulista. Pidä silmät auki ja ole ennakkoluulottomana liikenteessä.

 

RAPU

Keskity olennaiseen antamatta ajatusten harhailla. Älä anna kenenkään kumota velvollisuuksiaan sinun hoidettaviksesi. Tunteenpurkaus voi toimia oivana lisäpotkuna.

 

LEIJONA

Pidä yksityiselämäsi erossa työasioista, niin vältät sotkut. Olet ehkä ottanut hoitaaksesi liikaa hommia. Edessä on tiivistahtinen kausi.

 

NEITSYT

Taloudellinen tilanteesi muuttuu. Valitse tarkkaan, kenelle kerrot yksityisasioistasi. Sokea luottamus voi johtaa sinut ongelmiin.

 

VAAKA

Vedät puoleesi mielenkiintoisia ihmisiä. Ilmassa saattaa olla mustasukkaisuutta, sillä suosiosi hermostuttaa läheistäsi. Muista myös häntä humun keskellä.

 

SKORPIONI

Sinulla on lukuisia kiinnostavia vaihtoehtoja. Mieti kauaskantoisesti, mitä haluat. Kysy kokeneempien neuvoja, niin et erehdy.

 

JOUSIMIES

Olet vapaa seuraamaan sydäntäsi ja tavoittelemaan unelmiasi. Mikään ei tapahdu ilman panostusta ja uhrauksia. Älä anna muiden hallita elämääsi.

 

KAURIS

Panosta kotisi viihtyvyyteen, sillä tarvitset turvallisen paikan rentoutumiseen. Kuuntele sydäntäsi ja suuntaa energiasi sinne, missä sitä tarvitaan.

 

VESIMIES

Hoida roikkumaan jääneet laskut pois alta. Rahaa saattaa ilmaantua tänään yllättävästä lähteestä. Älä lykkää vastuutasi kenenkään muun harteille.

 

KALAT

Sinulla voi olla vaikeuksia pysyä kärryillä. Ympärilläsi tapahtuu nyt paljon. Muistuta itseäsi siitä, mikä sinulle on tärkeintä.

 

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Kumoat esteet tieltäsi sisukkuudella. Ota kaikki irti ladatuista akuistasi. Pääset monta harppausta lähemmäksi tavoitteitasi tänään.

 

KALAT

Ota kaikki irti viehätysvoimastasi. Sinulle ei tuota vaikeuksia suostutella ihmisiä puolellesi. Menneiden muistelemisesta on hyötyä.

 

OINAS

Itsekurista on hyötyä. Muistuta itseäsi tavoitteistasi ja pyri niitä kohti koko voimallasi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa.

 

HÄRKÄ

Älä anna takaiskujen lannistaa. Puske itsesi läpi esteistä tarmolla ja intohimolla. Olet pysäyttämätön, jos määränpääsi on sinulle selvä.

 

KAKSONEN

Älä lipsu liiallisuuksiin. Hillitse impulssejasi niin ihmissuhteissa kuin työasioissakin. Valitse tarkkaan, mihin käytät tänään rahasi.

 

RAPU

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Pidä sinua tukevat ja luotettavat ihmiset lähelläsi. Tarvitset onnistuaksesi tukiverkkoa ja itseluottamusta.

 

LEIJONA

Yritä olla joustava ja sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin. Joku saattaa sanella sinulle tänään kovia ehtoja. Etsi ratkaisua, joka palvelee kaikkia osapuolia.

 

NEITSYT

Tee jotain repäisevää. Lähde liikkeelle ja ota selvää sinua kiinnostavasta asiasta. Älä tee isoja ratkaisuja tunnekuohun vallassa.

 

VAAKA

Panosta kauniiseen ja toimivaan kotiin. Muutokset heijastuvat nopeasti myös ihmissuhteisiisi. Mieti, mitä itse haluat tulevalta.

 

SKORPIONI

Haluat elämääsi muutoksia. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua eteenpäin. Pidä rahanmenosi minimissä, niin vältyt stressiltä.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse seurata massaa, jos vaistosi vetää sinua toisaalle. Älä anna kenenkään syyllistää sinua turhaan. Pidä puoliasi joka tilanteessa.

 

KAURIS

Erimielisyyksiä syntyy tänään helposti. Älä anna tunteidesi ottaa sinusta valtaa. On aika lisätä jäitä hattuun ja jättää suuret päätökset myöhemmäksi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.