Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Laita liikkeelle muutoksia, jotka auttavat niin itseäsi kuin ihmisiä ympärilläsikin. Erityisesti kotona saattaa olla korjattavaa. Sano mielipiteesi epäröimättä ääneen.

 

OINAS

Avoin kommunikointi menee kaiken muun edelle. Älä jää muiden jalkoihin. On aika tehdä kompromisseja ja asettaa tiettyjä rajoja.

 

HÄRKÄ

Opit enemmän, jos maltat ottaa askeleen taaksepäin ja tarkkailla menoa ympärilläsi. Ole valmis keskustelemaan ja ottamaan erilaisia mielipiteitä vastaan.

 

KAKSONEN

Älä laske sen varaan, että apua ilmaantuu kuin ihmeen kaupalla. Sinun on seisottava tänään omilla jaloillasi. Muistuta itseäsi tavoitteistasi.

 

RAPU

Anna tunteidesi näkyä. Käytä mielikuvitustasi ja pidä hauskaa uuden projektin parissa. Anteliaisuutesi avaa paljon ovia tänään.

 

LEIJONA

Pidä mietintätauko. Käy läpi vaihtoehtosi ja tee ratkaisusi vasta perusteellisesti harkittuasi. Erityisesti raha-asiat kaipaavat hienosäätöä.

 

NEITSYT

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulta pyydetään. Lähde mukaan uuteen seikkailuun vasta sitten, kun tiedät tarpeeksi asiasta.

 

VAAKA

Anna kaikki huomiosi läheisillesi, jotka tarvitsevat sitä. Ota välittömästi käsittelyyn ihmissuhteissa pinnalle nousevat ongelmat, niin vältät katastrofin.

 

SKORPIONI

Raha-asiat rullaavat lupaavaan suuntaan. On oikea hetki miettiä asumiseen ja työhön liittyviä muutoksia. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

JOUSIMIES

Pysy etäällä riidanhaluisesta ihmisestä. Keskity itseesi ja tekemään muutoksia, jotka tuntuvat tarpeellisilta. Varaa aikaa rentoutumiseen omissa oloissasi.

 

KAURIS

Sinulla on tilanne hallussa. Kokemuksesi auttaa sinua hankalan tyypin osuessa kohdallesi. Manipulointiyrityksiä ei tarvitse hyväksyä.

 

VESIMIES

Palava intohimosi vie sinua eteenpäin kovaa vauhtia. Käytä verkostojasi fiksusti tänään. Ilmassa on piristävä annos romantiikkaa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.