Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Usko itseesi, niin asiat alkavat tapahtua. Panosta kotisi viihtyvyyteen. On tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi ja turvatuksi.

 

KALAT

Ole tarkkana uusien ihmisten kanssa. Asettele sanasi huolella ja ota etäisyyttä tyyppiin, joka aiheuttaa sinulle vain harmaita hiuksia.

 

OINAS

Ole oma-aloitteinen. Sinun on pidettävä kiinni päämääristäsi ja vie aloittamasi projektit loppuun asti. Luota sydämesi ääneen.

 

HÄRKÄ

Tee parhaasi ja katso, mihin se vie. Hoida velvollisuutesi tunnollisesti, niin kenellekään ei jää valittamisen varaa. Pidä impulssisi kurissa, niin vältyt ongelmilta.

 

KAKSONEN

Etsi vastauksia kokemuksistasi. Menneisyytesi kertoo sinulle kaiken, mitä sinun on tarpeellista tietää. Ole avoin tunteistasi puhuessasi.

 

RAPU

Älä vaivaa päätäsi sillä, mitä muut tekevät. Pidä katseesi omassa jutussasi. Tee parhaasi pitääksesi tunteesi aisoissa ja pää kylmänä.

 

LEIJONA

Anna tunteidesi näkyä. Piilottelulla et voita mitään. Valitse sanasi tarkkaan, kun kerrot tulevaisuudenhaaveistasi.

 

NEITSYT

Älä tuhlaa aikaa väittämällä vastaan. Keskity siihen, mikä on tärkeää tässä hetkessä. Päivitä terveydentilaasi liittyvät asiat ajan tasalle.

 

VAAKA

On aika keskustella tunteistasi ja toiveistasi. Muutokset ovat tervetulleita, kunhan kaikki löytävät yhteisen sävelen. Ole valmis kompromisseihin.

 

SKORPIONI

Laita luovuutesi peliin. Löydät ratkaisuja pulmiin heti, kun annat mielikuvituksesi tehdä työnsä. Ota kaikkien tunteet huomioon päätöksissäsi.

 

JOUSIMIES

On aika muuttaa rutiinejasi. Ota vastaan haaste, joka sekoittaa pakkaasi sopivasti. Tapaat kiinnostavan ihmisen, jota ei kannata päästää näköpiiristäsi.

 

KAURIS

Lähesty ongelmia varovaisesti hermostumatta pienistä. Spontaani toimintasi avaa ovia, mutta saattaa aiheuttaa myös hämmennystä lähipiirissäsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.