Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Menestys on taattu, jos strategiasi on kohdillaan. Päivä vaatii sinulta rohkeutta ja päättäväisyyttä. Älä anna kenenkään muun määritellä tavoitteitasi puolestasi.

 

SKORPIONI

Käytä mielikuvitustasi myös arkipäivän askareissa. Löydät luovuudellasi loistavan keinon helpottaa elämääsi. Tasapainoinen olosi leviää myös ympärillesi.

 

JOUSIMIES

Kiinnitä katseesi sinne, missä maalisi siintää. Panosta kaikki voimavarasi nyt tärkeimpään. Anna tunteidesi näkyä reilusti muillekin.

 

KAURIS

Pidä huoli omista asioistasi ja anna muiden säätää rauhassa. Joku tarttuu tilaisuuteen ja käyttää anteliasta luonnettasi hyväkseen, ellet ole tarkkana.

 

VESIMIES

Muiden sanomisista hermostuminen on hukkaan heitettyä aikaa. Muistuta itseäsi siitä, missä olet menossa. Laita rohkeasti liikkeelle muutoksia.

 

KALAT

Matkustaessa saattaa ilmetä ongelmia. Älä anna ihmissuhdesolmujen kasvaa toivottoman kokoisiksi. Selvitä ongelmat heti, kun ne ilmestyvät kuvaan.

 

OINAS

Nyt vaaditaan itsekuria ja tiukkaa asennetta. Mikään ei pysäytä sinua, jos tahtosi on tarpeeksi kova. Ota opiksi menneisyyden kokemuksistasi.

 

HÄRKÄ

Sinulla ei ole aikaa hukattavaksi. On aika tehdä hienosäätöjä arkeesi. Muutokset kantavat pitkälle, jos aloitat ne itsestäsi.

 

KAKSONEN

Kerro läheisillesi, jos jokin kaivelee sinua. Pidä mielessä, että luvassa on palautetta puolesta ja vastaan. Kompromissi tuo tasapainoa ihmissuhteeseesi.

 

RAPU

Tee jotain asialle, johon et ole tyytyväinen. Luovat puuhat sopivat sinulle nyt loistavasti. Ilmaise itseäsi ja anna eteenpäin positiivista energiaa.

 

LEIJONA

Verkostoituminen auttaa sinua monta harppausta eteenpäin. Älä jätä hyvää tilaisuutta käyttämättä. Näytä potentiaalisi koko loistossaan.

 

NEITSYT

Epävarmuus nousee pintaan, jos annat tunteidesi hallita peliä. Anna jokaiselle oma tilansa. Nyt ei kannata tuputtaa mielipiteitä suuntaan tai toiseen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.