Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Löydät apuja nykytilanteeseen menneisyydestä. Ole valmis muuttamaan suuntaa nopeasti. Loistat parhaimmillasi silloin, kun todella nautit olostasi.

 

VAAKA

Joku muu päätyy tekemään ratkaisusi puolestasi, jos lykkäät hommiasi aina vain tuonnemmaksi. Ole aktiivinen ja kanna vastuusi. Joudut oikomaan muutaman väärinkäsityksen tänään.

 

SKORPIONI

Ole antelias avuntarjoaja. Eleesi jää ihmisille mieleen ja levittää sinusta hyvää kuvaa. Harkitse tarkkaan, kannattaako kytevään konfliktiin mukaan lähteminen.

 

JOUSIMIES

Pidä pää kylmänä. Joudut väistelemään houkutuksia ja arvioimaan huhujen todenperäisyyttä. Älä paljasta liikaa uudelle ihmiselle.

 

KAURIS

Älä pidä mitään itsestäänselvyytenä. Ylimitoitettua itsevarmuutta saatetaan erehtyä luulemaan ylimielisyydeksi. Pidä silmällä kaikkea, mitä ympärilläsi on meneillään.

 

VESIMIES

Tee jotain tilanteelle, jos et ole siihen tyytyväinen. On tullut aika lopettaa valittaminen ja toimia. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet.

 

KALAT

Ole valmis keskustelemaan tunteistasi. On aika tehdä yhteisiä ratkaisuja mielenrauhasi hyväksi. Tee rohkeasti asiat omalla tavallasi.

 

OINAS

Anna intohimoisen asenteesi näkyä. Ole ensimmäisenä paikalla ja pysy aktiivisena joka käänteessä. Fyysiset haasteet tekevät sinulle hyvää.

 

HÄRKÄ

Kerro haaveistasi ja suunnitelmistasi. Saat arvokkaita vinkkejä uudelta tuttavalta. On otollinen aika uuden ihmissuhteen tai ystävyyden alkamiselle.

 

KAKSONEN

Ole tarkkana ja kyseenalaista kaikki kuulemasi. Joku saattaa syöttää sinulle väärää tietoa. Pidä pää pystyssä ja seuraa omaa linjaasi.

 

RAPU

Jaa haaveesi apua tarjoavan ihmisen kanssa. Yhdessä voitte päästä monta askelta eteenpäin suunnitelmissasi. Päivä avaa silmäsi tärkeän asian suhteen.

 

LEIJONA

Romantiikka menee tänään monen muun asian edelle. Mieti asumisjärjestelyjäsi ja laita liikkeelle muutoksia, jos ne ovat tarpeen. On otollinen hetki sitoutumiselle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.