Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Pidä silmät auki uusien mahdollisuuksien varalta. Kärky aktiivisesti ja ole valmis iskemään heti, kun jotain ilmaantuu näköpiiriin. Nyt ei ole aika ujostella.

 

RAPU

Huolehdi siitä, ettei sinulta lopu virta kesken. Tarvitset tänään paljon energiaa luoviaksesi tiesi läpi päivän haasteista. Positiivinen asenne pelastaa sinut.

 

LEIJONA

Laadi vankkoja ja pitäviä suunnitelmia, niin toiveesi toteutuvat. Nyt ei ole aika haihatella ja rakennella pilvilinnoja. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

 

NEITSYT

Tarjolla on nyt runsaasti tietoa sinua kiinnostavasta asiasta. Ota siitä selvää kyselemällä lisää. Kaikki riippuu nyt sinusta.

 

VAAKA

Ota vastaan kaikki, mitä päivällä on sinulle tarjottavana. Saat tilaisuuden testata siipiäsi uudella alueella. Ilmassa on romantiikkaa.

 

SKORPIONI

Tarkastele tilannettasi ja punnitse vaihtoehtojasi huolellisesti. On aika tehdä päätös ja toimia nopeasti. Seiso sanojesi takana.

 

JOUSIMIES

Muutokset tuovat tarvittavaa säpinää elämääsi. Itseluottamuksesi kasvaa onnistumisten ansiosta. On aika miettiä uudistuksia elintapoihisi.

 

KAURIS

Tartu annettuun tilaisuuteen.  Älä säiky uutta ja jännittävää käännettä. Yhteistyö hyvän tyypin kanssa vie sinut pitkälle.

 

VESIMIES

Keskity siihen, mitä haluat. Älä anna ajatustesi vaellella, sillä lähdet nyt helposti sivuraiteille. Raha-asiat saavat lupaavan käänteen.

 

KALAT

Harkitse tarkkaan päätöksesi. Erityisesti raha-asioissa tulee olla varovainen tänään. Impulssisi vievät sinut helposti ongelmiin, ellet pidä niitä silmällä.

 

OINAS

Ota selvää siitä, mitä ympärilläsi on meneillään.On aika heittäytyä ja ottaa riski. Löydät tänään uuden suunnan, mikä helpottaa oloasi huomattavasti.

 

HÄRKÄ

Tarvitset viisautta ja elämänkokemusta päätyäksesi oikeisiin ratkaisuihin tänään. Pyydä apua ystävältä, jos olet pulassa. Uskalla keskittyä ensisijaisesti itseesi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.