Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Väärä tieto johtaa sinut hakoteille. Tarkista saamasi neuvot luotettavasta lähteestä ennen kuin toimit. On uuden oppimisen ja kasvun aika.

 

OINAS

Pidä yhteyttä vanhoihin ystäviin. Kuulumisten päivittäminen sopii päivän ohjelmaan hyvin. Hetki on sopiva uusille aluille.

 

HÄRKÄ

Menneisyyden asiat nousevat pintaan silloin, kun vähiten sitä odotat. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia, sillä saat sieltä apua ratkaisuihisi nykyhetkessä.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään manipuloida tunteitasi. Suojele mainettasi ja pidä yksityisasiat omana tietonasi. Päivä sisältää haasteita ja iloisia yllätyksiä.

 

RAPU

Tarkastele tilannettasi joka kantilta. Sinun on katsottava kokonaiskuvaa, eikä perustaa päätöksiäsi yksityiskohdille. Malta odottaa oikeaa hetkeä toimiaksesi.

 

LEIJONA

Rakkaus parantaa vanhat haavat. Anna aikaa ihmisille, jotka merkitsevät sinulle eniten. Ole valmis muuttumaan itse.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Muista, ettei sinun tarvitse olla kaikille mieliksi. Vain sinun mielipiteelläsi on väliä, kun kyse on omasta elämästäsi.

 

VAAKA

On aika jutella menneisyydestä. Tärkeä ihmissuhde pääsee entistä vakaammalle pohjalle, jos olet avoin ja rehellinen. Muista huomioida läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Älä ota liikaa hommia hoitaaksesi. Panosta ihmissuhteisiin ja ole rehellinen joka tilanteessa. Tunteiden piilotteleminen ei kannata.

 

JOUSIMIES

Muutama sivu suun puhuttu sana voi saada pahaa vahinkoa aikaan. Ole tarkkana kertoessasi yksityisasioistasi. Seuraa sydäntäsi päätöksissäsi.

 

KAURIS

Joku yrittää saada päätäsi pyörälle epäreiluilla keinoilla. Älä haaskaa aikaa turhanpäiväisen projektin parissa. Kaikkia suunnitelmia ei tarvitse toteuttaa heti.

 

VESIMIES

Älä luota pelkkiin kauniisiin sanoihin. Joku yrittää myydä sinulle ajatusta, joka on liian hyvä ollakseen totta. On aika tehdä suuria muutoksia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.