Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Kohdallesi on luvassa positiivisia muutoksia. On aika tehdä uudistuksia elämäntyyliisi. Työrintamalla avautuu harkitsemisen arvoinen tilaisuus.

 

KAURIS

Pidä jalat tukevasti maassa. Älä lähde mukaan mihinkään riskialttiiseen, vaikka sinua kuinka houkuteltaisiin mukaan. Pysy alkuperäisessä suunnitelmassasi.

 

VESIMIES

Älä jää marmattamaan tilanteeseen, joka ei miellytä sinua. Laita muutokset liikkeelle itse. Kukaan muu ei voi nousta ylös ja lähteä puolestasi.

 

KALAT

Valitse sanasi viisaasti. Ole päättäväinen, jos todella haluat jotain. Sinne tänne ailahtelemalla et saa juuri mitään aikaiseksi.

 

OINAS

Vältä pikaisia johtopäätöksiä. Ennakkoaavistukset osuvat nyt helposti harhaan ja voivat viedä sinut väärälle polulle. Totuus on paras keino puolustautumiseen.

 

HÄRKÄ

Tarvitset uusia ideoita ja näkökulmia. Turvaudu ystävien apuun silloin, kun omassa päässäsi alkaa lyödä tyhjää. Välttele hankalia ja tunnepitoisia väittelynaiheita.

 

KAKSONEN

Tekemällä rohkeasti omaa juttuasi teet parhaan mahdollisen vaikutuksen. Aseta itsellesi selkeä tavoite, jota kohti pyrkiä. Ole hereillä ja jatkuvasti valmis toimimaan.

 

RAPU

Älä vain istuskele ja unohdu haaveilemaan nyt, kun on aika toimia. Sinulle tarjoutuu tilaisuus tutustua lähemmin kiinnostavaan ihmiseen. Nyt ei ole oikea hetki ujostella.

 

LEIJONA

Tarkastele kriittisesti rahatilannettasi. On tullut aika tehdä elämääsi helpottavia muutoksia. Kiinnitä erityistä huomiota myös terveyteesi.

 

NEITSYT

Älä pidä mitään tai ketään itsestäänselvyytenä. Arvosta kaikkea, mitä saat vastaasi hyvine ja huonoine puolineen. Satsaa kaikkesi siihen, mitä olet tekemässä.

 

VAAKA

Autat ystävää hädässä. Se saa sinut ymmärtämään jotain tärkeää omasta elämästäsi. Älä anna kenenkään estää sinua seuraamasta unelmiasi.

 

SKORPIONI

On aika tasata tilit. Suuttuminen ei kehitä tilannetta eteenpäin, joten tee sen sijaan jotain konkreettista. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.