Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Realistinen asenne vie pitkälle. Pyri eteenpäin suunnitelmissasi koko voimallasi ja unohda haihattelu. Vakaalla strategialla onnistut varmasti.

 

JOUSIMIES

Pyydä palveluksia kavereilta, jos sinulle tulee seinä vastaan. Käy lähipiirisi läpi ja varmista, että ympärilläsi on luotettavia ihmisiä. Päivä pyörii kodin ympärillä.

 

KAURIS

Kohdallesi osuu epätavallinen mahdollisuus. Ota vastaan kaikki tarjotut neuvot, sillä tarvitset erilaisia näkökulmia. Luota viime kädessä vaistoosi.

 

VESIMIES

Pidä rahankäyttösi hallinnassa. On aika alkaa säästää sinulle tärkeää asiaa varten. Aloita muutokset itsestäsi ja auta muita siinä sivussa.

 

KALAT

Älä vaadi itseltäsi liikaa. Yrität ehkä olla mieliksi ihmiselle, joka merkitsee sinulle paljon. Itsesi loppuun polttaminen olisi paha virhe.

 

OINAS

Tunnollisuus on tänään tärkeää. Älä luista velvollisuuksistasi, vaan pidä kiinni sovituista jutuista. Haasta itsesi ja lisää päivääsi kierroksia.

 

HÄRKÄ

Sinulla on tarkka silmä ja huomaat nopeasti, mitä pinnan alla on meneillään. Luota itseesi ja tuntemuksiisi. Älä anna kenenkään jyrätä ylitsesi.

 

KAKSONEN

Pidä silmällä omaisuuttasi. Saatat unohdella tänään asioita, ellet ole tarkkana. Päivä sisältää lupauksen, joka voi muuttaa elämääsi pidemmällä tähtäimellä.

 

RAPU

Luota intuitioosi vaikean paikan edessä. Löydät tänään uuden suunnan tunne-elämässäsi, jos seuraat rohkeasti tuntemuksiasi. Älä sulkeudu kuoreesi.

 

LEIJONA

Sanoja kannattaa säästellä tänään. Anna tekojen puhua puolestaan ja sano vain se, millä on oikeasti väliä. On aika aloittaa puhtaalta pöydältä.

 

NEITSYT

Lähde ihmisten pariin. On aika tehdä tuttavuutta uusien tyyppien kanssa. Ota vastaan hyödylliset tiedonjyvät, joita on nyt tarjolla.

 

VAAKA

Ole valmis puolustamaan mielipiteitäsi. Joku ei ole kanssasi samalla kannalla, eikä hänen päänsä kääntämisestä tule helppoa. Älä anna periksi paineille.

Ei harhaoppinen

Päivän horoskooppi 5.11.

Horoskooppijutuilla ei ole mitään todellisuuspohjaa! Ovat vain okkultistisia juonteita, joilla horoskoopin laatijalla on mahdollisuudet vaikuttaa lukijoihin jopa henkisellä tavalla.Lukijat eivät vaan tajua, mitä on tapahtumassa heidän sisimmässään. Minua on tässä samasta asiasta varoitettu luotettavissa piireissä.
Lue kommentti

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.