Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin. Heidän kanssaan rupattelusta saat tarpeellista näkökulmaa päivän tapahtumiin. Taistele epävarmuutta vastaan hyvillä päätöksillä.

 

SKORPIONI

Kodin kaunistaminen sopii päivän ohjelmaan loistavasti. Se antaa sopivaa nostetta mielialallesi. Älä panttaa ajatuksiasi lähipiiriltäsi.

 

JOUSIMIES

Olet täynnä tunnetta ja paloa tänään. Energiasi on parasta kanavoida johonkin hyödylliseen. Päivään kuuluu paljon naurua ja hyvää seuraa.

 

KAURIS

Harkitse tarkkaan, mihin aiot hypätä mukaan. Ihmisten auttaminen on arvostettavaa, mutta sinun kannattaa ajatella nyt myös itseäsi. Tee fiksuja valintoja.

 

VESIMIES

Pääset tänään hieman paremmin kartalle asioista. On tärkeää, että ymmärrät näkemäsi ja kuulemasi. Harkitse tarpeellisen pitkään, mitä teet seuraavaksi.

 

KALAT

Jos joku avaa suunsa valittaakseen, ota hänen sanansa vakavissasi. Ole heti valmis hieromaan sovintoa. Et kaipaa nyt konflikteja elämääsi.

 

OINAS

Älä luota mutkien kautta kulkeneeseen tietoon, vaan selitä asiat itse. Luota siihen, että kova työsi palkitaan. Kokemukset rikastuttavat sinua.

 

HÄRKÄ

Hoida raha-asiat itse, niin pelaat varman päälle. Epäilevä suhtautumisesi voi pelastaa sinut huonolta diililtä tänään. Älä usko kaikkea, mitä kuulet.

 

KAKSONEN

Mene sinne, missä tapahtuu. On loistava hetki ihmisten tapaamiseen. Älä lupaa kenellekään liikoja, niin vältät turhanpäiväisen draaman.

 

RAPU

Muutokset ovat tervetulleita. On hyvä päivä uusille aluille ja rohkeille vedoille. Avoin mieli on paras valttikorttisi tänään.

 

LEIJONA

Sinulle heitetään kiinnostava haaste, jota ei kannata sivuuttaa. Saat tilaisuuden edetä suunnitelmissasi monta harppausta.

 

NEITSYT

Kerro, mitä sinulla on mielessäsi. Tunteiden piilottelu vie sinut nopeasti liriin rakkauselämässä. Ilman kompromisseja et pääse pitkälle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.