Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Mielihalusi vetävät sinua yhteen suuntaan ja velvollisuudet toiseen. Kysy kaverilta apua päätöksen tekemisessä. Ratkaisusi voi vaikuttaa tulevaisuuteesi pitkällä tähtäimellä.

 

VESIMIES

Ota yhteyttä ihmiseen, joka oli menneisyydessäsi merkittävässä roolissa elämässäsi. On aika palata vanhan haaveen äärelle. Mieti, miksi olet tulleeksi luopuneeksi siitä.

 

KALAT

Ole luova raha-asioissa. Vanhassa ja tutussa jumittaminen ei tule nyt kyseeseen. Ota mielikuvitus peliin ja ehdota ongelmapaikoissa kompromisseja.

 

OINAS

Aktiivisuus on tänään avainsana. Pysy liikkeessä ja vie loppuun asti projekti, jonka olet aloittanut. Et voi välttyä jännitystä lisääviltä haasteilta tänään.

 

HÄRKÄ

Auta tuttavaa tai ystävää, joka on kahmaissut liian ison palan kakkua kerrallaan. Voit oppia tänään paljon tulevan kannalta hyödyllisiä asioita. Elämääsi on luvassa romantiikkaa.

 

KAKSONEN

Mieti, onko aika laittaa tavoitteesi uusisiksi. Päämääriesi on oltava tarpeeksi kunnianhimoisia, jotta jaksat innostua niistä. Panosta kaikkesi itseesi ja omiin projekteihisi.

 

RAPU

Päivä sisältää viime hetken muutoksia ja muita yllättäviä käänteitä, jotka saattavat koetella hermojasi. Tunteet ovat pinnassa ja konflikteja syttyy helposti.

 

LEIJONA

Älä epäröi. Jos todella haluat jotain, satsaa siihen koko sydämesi. Tähtää täydellisyyteen ja ole valmis tekemään uhrauksia tavoitteidesi eteen.

 

NEITSYT

Laita kotia ja nauti sen tuomasta tunnelmasta. Älä liioittele ostoksilla, vaan pidä kiinni päättämästäsi budjetista. Rahahuolet eivät kuulu nyt kuvaan.

 

VAAKA

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Pidä pää kylmänä kaunopuheisen ihmisen kanssa ja kieltäydy, jos jokin ei tunnu omalta jutultasi. Muutat nyt nopeasti mieltäsi.

 

SKORPIONI

Laita aluilleen muutoksia, jotka ohjaavat sinua uuteen suuntaan. Olet kääntämässä uutta lehteä elämässäsi. Tao nyt, kun rauta on kuumaa.

 

JOUSIMIES

Kuuntele vaistoasi, vaikka se veisi kauas vanhasta ja tutusta. Voit unohtaa muiden jäljittelemisen kokonaan. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.