Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Panosta viihtyisään kotiin. Oma mukavuutesi on tärkeysjärjestyksen kärjessä. Tee tarvittavat muutokset, jotta saat mielialasi kohoamaan.

 

VAAKA

On aika liikkua eteenpäin. Päästä irti menneisyyden taakasta. Anna romantiikan yllättää sinut ja muuttaa elämäsi suuntaa.

 

SKORPIONI

Kysele ja etsi ratkaisuja. Älä anna periksi ihmiselle, joka pyrkii manipuloimaan tunteitasi. Ole uskollinen itsellesi ja pidä kiinni periaatteistasi.

 

JOUSIMIES

Älä jää jumittamaan paikoillesi. Nyt on tärkeää päästä eteenpäin ja kohti unelmiasi. Positiiviset muutokset alkavat itsestäsi.

 

KAURIS

Tunteet nousevat äkkiä pintaan tänään. Kotona pysyttely voi säästää sinut monilta harmeilta. Vetäydy omiin oloihisi, jos se tuntuu oikealta ratkaisulta.

 

VESIMIES

Panosta terveellisiin elämäntapoihin. Pienet korjaukset liikunta- tai ruokailutottumuksiisi voivat tehdä ihmeitä olollesi. Romanttinen siirto kannattaa ihmissuhteissa.

KALAT

Jatka unelmointia. Vielä ei ole aika kertoa haaveistasi kaikille, joten pidä matalaa profiilia toistaiseksi. Saat kritiikkiä, josta ei kannata loukkaantua.

 

OINAS

Tunteesi myrskyävät tänään herkästi. Kanavoi energiasi oikeisiin kohteisiin. Varaa yhteistä laatuaikaa itsellesi ja rakkaallesi.

 

HÄRKÄ

Pidä hauskaa ystävien seurassa. Sinun on aika etsiä elämääsi innostavia haasteita. Uudet kokemukset kasvattavat sinua ihmisenä.

 

KAKSONEN

Käy ongelmien kimppuun heti, kun mahdollista. Aikaa ei ole kiertelylle ja kaartelulle. Muista, että olet itse vastuussa omasta onnellisuudestasi.

 

RAPU

Kodin ilmapiiri vaati läsnäoloasi ja yhteistyötä. Etsi itsellesi innostavaa tekemistä. Tarvitset nyt ympärillesi ihmisiä ja hulinaa.

 

LEIJONA

Ole täysillä mukana kaikessa, mitä teet. Vilpitön intosi kantaa sinut pitkälle. Rakkauselämässäsi on luvassa kiinnostavia muutoksia.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.