Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Ota kaikki haasteet vastaan. Sinulla on kaikki tarvittava onnistuaksesi. Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan.

 

RAPU

Valitse tarkkaan, minkälaisia muutoksia haluat elämääsi. Älä lähde mukaan mihinkään, mistä vaistosi varoittaa sinua. Ole valmis kieltäytymään tarvittaessa.

 

LEIJONA

Lyhyt irtiotto tekisi hyvää. Lähde reissuun, jos se vain on mahdollista. Seuraa sydäntäsi päätöksissäsi, niin päädyt oikealle polulle.

 

NEITSYT

Pidä raha-asiat ja tunteet kaukana toisistaan. Budjettiasi ei tule nyt ylittää. Kasaantuvat ongelmat kävisivät vain pahasti hermoillesi.

 

VAAKA

Ota kaikki irti hauskasta päivästäsi. Tapaat uusia ihmistä ja saatat päästä lämmittelemään välejä myös vanhaan tuttuun, josta olet ajatunut erilleen.

 

SKORPIONI

Hoida velvollisuutesi nopeasti ja tehokkaasti. Älä jätä muille varaa kritiikkiin. Näytä kaikille, että olet luottamuksen arvoinen.

 

JOUSIMIES

Saat tänään  pientä nostatusta itseluottamukseesi. Kehuja satelee, eikä niitä kannata ujostella. Ole rohkea rakkauselämässäsi.

 

KAURIS

Ongelmia ilmaantuu ystäväpiirissä. Älä maksa muiden tekemistä virheistä. Tarjoa diplomaattisia ratkaisuja, mutta unohda toisten taakkojen kantaminen.

 

VESIMIES

Varaa aikaa kodin ja perheen yhteisistä asioista huolehtimiseen. Panoksesi ei valu hukkaan. Yhteistyöllä selviätte haasteista.

 

KALAT

Älä ota paineita ympäristöstäsi. Kuuntele vaistoasi ja toimi sen mukaan. Heittäydy luovaksi ja kokeile jotain uutta.

 

OINAS

Vietä aikaa ystävien seurassa. Heitä ilmoille idea, joka on muhinut päässäsi jo jonkin aikaa. Lyhyt maisemanvaihdos tekisi hyvää.

 

HÄRKÄ

Suuntaa energiasi oikeaan kohteeseen. On aika kääriä hihat ja tehdä jotain konkreettista unelmiesi eteen. Vältä ääripäihin lipsumista.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.