Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

On aika lähteä liikkeelle, jos todella haluat nähdä muutoksia ympärilläsi. Etsi ongelmiin yksinkertaisia ratkaisuja. Pysy kaukana ääripäistä.

 

HÄRKÄ

Saat hyvän potkun eteenpäin inspiroivalta ihmiseltä. Ole valmis vaatimaan itseltäsi enemmän. Älä tee hätiköityjä ratkaisuja rahan suhteen.

 

KAKSONEN

Pidä tahti rauhallisena. Puheena on nyt jotain arkaluontoista, josta ei sovi huudella kaikkien kuullen. Ota tosissasi kaikki, mitä sinulle kerrotaan.

 

RAPU

Vanha tuttu onnistuu harhauttamaan sinut. Katso tarkkaan, keneen luotat tänään. Erityisesti rahan kanssa on oltava varovainen.

 

LEIJONA

Ole reilusti omaperäinen. Joukosta erottuminen on sinulle hyvää mainosta. Tekosi merkitsevät sanojasi enemmän.

 

NEITSYT

On aika pyytää vastapalveluksia kiitokseksi menneistä jutuista. Älä anna periksi. Tiedä oikeutesi ja vaadi, että niitä kunnioitetaan.

 

VAAKA

Joku ei täytä tänään odotuksiasi. Yritä olla kärsivällinen ja alentaa vaatimuksiasi. Ankaruus ei vie sinua kovin pitkälle.

 

SKORPIONI

Haasteet ovat tervetulleita, joten ota kaikki uudet käänteet vastaan. Selvitä vanha, kaivelemaan jäänyt asia pois alta pian. Tunne omat rajasi.

 

JOUSIMIES

Älä maksa jonkun toisen virheistä. Auttamalla voit pelastaa hänen päivänsä, mutta jätä päävastuu muille. Muista oma hyvinvointisi.

 

KAURIS

Älä heitä periaatteitasi menemään. Jos näkemäsi ei miellytä sinua, lähde tilanteesta. Kuuntele vaistoasi ja tee päätöksesi itsenäisesti.

 

VESIMIES

Pidä kiinni sovituista jutuista. Määrätietoisuus on tänään tärkeää. Raha-asioissa on luvassa yllättävä heilahdus, joka saa sinut miettimään tulevaa.

 

KALAT

Älä päästä ketään sotkemaan loistavia suunnitelmiasi. Vältä ennalta-arvaamattomien ihmisten seuraa. Suojele sitä, mikä sinulle on tärkeintä.

 

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.