Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Ole rehellinen itsellesi. Älä pode huonoa omaatuntoa yksin oleskelusta. Saatat tarvita nyt aikaa itseksesi kaukana hälystä.

 

OINAS

Satsaa tänään itseesi. On aika päivittää kotisi ilme ajan tasalle. Päivä tuo tullessaan piristävän annoksen romantiikkaa.

 

HÄRKÄ

Älä odottele muiden siirtoja, vaan toimi itse. Hoida velvollisuutesi tekemättä asiasta suurta numeroa. Pysy kaukana turhasta draamasta.

 

KAKSONEN

Tunnepitoiset puheenaiheet ovat pinnalla. Löydät itsesi hankalasta välikädestä. Panosta omiin projekteihisi ja varmista, että tavoitteesi ovat realistisia.

 

RAPU

Ole hyvä kuuntelija, mutta älä ota kaikkea kirjaimellisesti. Joku käyttää sinuun epäreiluja temppuja. Älä päästä ketään syyllistämään sinua.

 

LEIJONA

Älä anna muutoksien sekoittaa päätäsi. Ota vastaan kaikki, mitä sinulle on tarjolla. On aika juhlistaa hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

NEITSYT

Kuuntele tarkkaavaisesti, mitä sinulle sanotaan. Saat tietoa, joka voi vaikuttaa tulevaisuuteesi ihmissuhteissa tai työelämässä. Älä vain seuraa sokeasti joukkoa.

 

VAAKA

Ilmaise itseäsi selkeästi ja kysy aina, kun et ymmärrä. Siivoa kaikki väärinkäsitykset pois alta. Ole rehellinen ja vaadi samaa myös muilta.

 

SKORPIONI

Pidä raha-asiat ja tunteet erossa toisistaan. Pääsi voi mennä pyörälle, jos et osaa tehdä selvää eroa käytännön ja haaveidesi välille. Vältä pikaisia johtopäätöksiä.

 

JOUSIMIES

Luvassa voi olla myöhästelyä ja haasteita liikenteessä. Ota yhteyttä ihmiseen menneisyydestäsi, jos avun tarve iskee. Älä usko kaikkea kuulemaasi.

 

KAURIS

Pidä tunteesi hallinnassasi. Suuntaa katse sinne, mihin olet matkalla. Älä anna periksi houkutuksille, jotka harhauttavat sinut pois polultasi.

 

VESIMIES

Yhdistä voimat hyvän tyypin kanssa. Älä pidä herkkyyttäsi piilossa, sillä se on nyt paras valttisi. Päädyt tänään hyviin ratkaisuihin kuuntelemalla itseäsi.

Paul Moritz

Päivän horoskooppi 4.3.

Hyvä herra / rouva, Olen Paul Moritz hyvämaineinen, laillinen ja akkreditoitu rahaa lainanantajalle. Minä lainata rahaa yksittäisille ja yhteistyötä elinten tarvitsevat taloudellista apua. Onko sinulla huono luotto tai olet tarvitsevat rahaa maksaa laskuja? Tarvitsetko lainaa tai rahoitusta jostain syystä haluan käyttää tätä keskipitkän ilmoittaa, että minä maksan luotettavia saajan apua mielelläni tarjota sinulle lainaa alhaisella korolla. Tarjotun palvelun ovat: jälleenrahoittaa keksijä...
Lue kommentti

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.