Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Käy läpi vaihtoehtojasi. Älä kuluta aikaa ainoastaan muiden ihmisten ongelmien parissa. Hoida ennen kaikkea omia asioitasi eteenpäin.

 

KALAT

Menneisyyteen palaaminen tekee hyvää. Tarvitset aikaa ajattelemiseen. On tullut aika kutsua vanhat ystävät koolle tai ottaa yhteyttä entiseen kumppaniin.

 

OINAS

Tee jotain repäisevää, jos vaistosi ohjaa sinua sinne. On aika satsata täysillä omaa onnellisuuteesi. Mieti reissuun lähtemistä läheisesi kanssa.

 

HÄRKÄ

Älä pidä kokemuksiasi vain omana tietonasi. Muutkin voivat hyötyä tiedoistasi. Erilaisista taustoista tukevat ihmiset rikastuttavat päivääsi.

 

KAKSONEN

Ole valmis rientämään apuun muille. Ympärilläsi sattuu ja tapahtuu. Pysy tapahtumissa mukana ja mieti omaa tulevaisuuttasi.

 

RAPU

Kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Älä haaskaa aikaasi vakuuttelemiseen. Ongelmat selviävät kompromisseja ehdottamalla.

 

LEIJONA

Uudet maisemat antavat sinulle virtaa ja inspiraatiota. Tapaat nyt paljon erilaisia ihmisiä. Ilmassa on romantiikkaa ja jännitystä.

 

NEITSYT

Pidä tavarasi hyvässä järjestyksessä. Ole fiksu rahakysymyksissä ja harkitse tarkkaan jokainen siirtosi. On hyvä hetki matkustamiselle.

 

VAAKA

Et välty tänään ongelmilta. Ole luova ja valmis kokeilemaan uusia asioita. Kapeakatseisuus voi muuten koitua kompastukiveksesi.

 

SKORPIONI

Ole rohkea ja toimi. Nyt ei ole aika jänistää ja jättää kesken tärkeää projektia. Rehellisyys on paras valttisi tänään.

 

JOUSIMIES

On aika tehdä piristäviä muutoksia ulkonäköösi tai kotiisi. Pienillä asioilla on väliä. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet.

 

KAURIS

Vältä ääripäitä. Pidä tunteesi hallinnassa ja kulje kultaista keskitietä. Tasapaino on avainsana, kun haet elämääsi pysyvää onnea.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.