Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Omista päivä suunnitelmien laatimiselle. On aika tehdä jotain, joka todella kiinnostaa sinua. Älä anna pelon pidätellä sinua.

 

JOUSIMIES

Tunnemyrsky häiritsee keskittymistäsi. Käytä mielikuvitustasi, niin asiat alkavat loksahdella kohdilleen. Pääset nopeasti takaisin oikeille raiteille.

 

KAURIS

Vahvat tunteet nousevat päivän aikana pintaan. Luota vaistoosi, joka antaa sinulle signaaleja. Varmista, että tavoitteesi ovat sinulle selkeät.

 

VESIMIES

Puhu suoraan sydämestäsi. Mielipiteesi ääneen lausuminen kannattaa vain, jos olet täysin rehellinen. Älä vastusta muutoksia, sillä ne ovat sinulle hyväksi.

 

KALAT

Tarkastele lähemmin vaihtoehtojasi. Nyt ei pidä tehdä päätöksiä kepein perustein. Muista pitää huolta terveydestäsi ja jaksamisestasi.

 

OINAS

Älä anna minkään tai kenenkään aiheuttaa sinulle ylimääräistä stressiä. Keskity olennaiseen, sillä energiamäärälläsi on rajansa. Et ehdi kaikkialle, joten karsi menot minimiin.

 

HÄRKÄ

Syvällinen keskustelu hyvän ystävän kanssa avaa silmäsi. Muutokset ovat sinulle hyväksi, mutta niiden tulisi tapahtua oikeista syistä. Älä yritä tehdä vaikutusta keneenkään.

 

KAKSONEN

Rahan lainaamista kannattaa välttää tänään. Suhtaudu terveellä ennakkoluulolla sinulle heitettyyn ehdotukseen. Älä tyydy liian vähään.

 

RAPU

Kiinnostumalla muiden puuhista saat arvokasta tietoa. Uudet mahdollisuudet avautuvat eteesi. Tapaat ihmisen, jonka kanssa sinulla on paljon yhteistä.

 

LEIJONA

Laajenna horisonttiasi, sillä putkinäöllä et pääse pitkälle. On aika tehdä muutoksia elämäntyyliisi ja panostaa omaan onnellisuuteesi. Uusien taitojen opetteleminen kannattaa aina.

 

NEITSYT

Huolehdi siitä, että kommunikaatio luistaa. Älä säiky ongelmia, vaan suuntaa pystypäin kohti ratkaisuja. Muista, ettet voi miellyttää kaikkia.

 

VAAKA

Tee kaikkesi välttyäksesi riidoilta. Konflikteista on lähes mahdotonta selviytyä tänään voittajana. Vietä laatuaikaa omissa oloissasi rauhoittuen.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Kumoat esteet tieltäsi sisukkuudella. Ota kaikki irti ladatuista akuistasi. Pääset monta harppausta lähemmäksi tavoitteitasi tänään.

 

KALAT

Ota kaikki irti viehätysvoimastasi. Sinulle ei tuota vaikeuksia suostutella ihmisiä puolellesi. Menneiden muistelemisesta on hyötyä.

 

OINAS

Itsekurista on hyötyä. Muistuta itseäsi tavoitteistasi ja pyri niitä kohti koko voimallasi. On aika vähentää puhetta ja lisätä toimintaa.

 

HÄRKÄ

Älä anna takaiskujen lannistaa. Puske itsesi läpi esteistä tarmolla ja intohimolla. Olet pysäyttämätön, jos määränpääsi on sinulle selvä.

 

KAKSONEN

Älä lipsu liiallisuuksiin. Hillitse impulssejasi niin ihmissuhteissa kuin työasioissakin. Valitse tarkkaan, mihin käytät tänään rahasi.

 

RAPU

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Pidä sinua tukevat ja luotettavat ihmiset lähelläsi. Tarvitset onnistuaksesi tukiverkkoa ja itseluottamusta.

 

LEIJONA

Yritä olla joustava ja sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin. Joku saattaa sanella sinulle tänään kovia ehtoja. Etsi ratkaisua, joka palvelee kaikkia osapuolia.

 

NEITSYT

Tee jotain repäisevää. Lähde liikkeelle ja ota selvää sinua kiinnostavasta asiasta. Älä tee isoja ratkaisuja tunnekuohun vallassa.

 

VAAKA

Panosta kauniiseen ja toimivaan kotiin. Muutokset heijastuvat nopeasti myös ihmissuhteisiisi. Mieti, mitä itse haluat tulevalta.

 

SKORPIONI

Haluat elämääsi muutoksia. Anna mielikuvituksesi johdattaa sinua eteenpäin. Pidä rahanmenosi minimissä, niin vältyt stressiltä.

 

JOUSIMIES

Sinun ei tarvitse seurata massaa, jos vaistosi vetää sinua toisaalle. Älä anna kenenkään syyllistää sinua turhaan. Pidä puoliasi joka tilanteessa.

 

KAURIS

Erimielisyyksiä syntyy tänään helposti. Älä anna tunteidesi ottaa sinusta valtaa. On aika lisätä jäitä hattuun ja jättää suuret päätökset myöhemmäksi.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Luota siihen, miltä sinusta tuntuu. Ammenna viisautta menneisyyden kokemuksistasi. Ne osoittavat sinulle oikean suunnan.

 

KALAT

Älä laita liikkeelle muutoksia, jos et ole varma asiastasi. Sinun on selvitettävä taustat ja tiedettävä, mitä haluat. Luota vaistoosi ja kykyihisi.

 

OINAS

Jännitys vetää sinua puoleensa. Yritä hillitä itseäsi, sillä nyt ei ole aika hypätä sokkona uusiin kuvioihin. Löydät kipinää elämääsi myös riskittömästi.

 

HÄRKÄ

Tarkastele työmarkkinoita sopivien tilaisuuksien varalta. Älä silti ryntää tekemään päätöksiä. Mielesi saattaa muuttua nyt tiehään tahtiin.

 

KAKSONEN

Pidä pää kylmänä, niin vältyt mokilta. Tunteenpurkaus voisi saada sinut tekemään järjettömiä päätöksiä. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

RAPU

Pyri tulemaan kaikkien kanssa toimeen. Positiivinen asenne on paras valttisi. Välttele konflikteja ja ole valmis ahkeroimaan tavoitteidesi eteen.

 

LEIJONA

Piristä arkeasi pienillä asioilla. Rahaa ei tarvitse kulua suuria summia, jotta voisit pitää hauskaa. Älä ota muiden miellyttämisestä paineita.

 

NEITSYT

Saat tarjouksen, joka on liian hyvä ollakseen totta. Kysele lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Vielä ei ole aika lyödä asioita lukkoon.

 

VAAKA

Odottamaton käänne saa sinut epävarmaksi. Tuleva näyttää olevan vaakalaudalla. Älä hermostu pienistä takaiskuista, sillä peli ei ole vielä pelattu.

 

SKORPIONI

Pidä tunteesi piilossa. Kuuntele ja ota opiksi kaikesta, mitä näet ympärilläsi. Paina tärkeiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen tulevaa varten.

 

JOUSIMIES

Luvassa on onnellisia käänteitä. Ota muutokset vastaan ja katso, mihin tie vie sinut. Ole ennen kaikkea rehellinen itsellesi.

 

KAURIS

Saatat joutua kiivaaseen väittelyyn tänään. Käyttäydy fiksusti ja peräänny, jos tilanne kuumenee turhan paljon. Älä hakeudu konflikteihin.