Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Pidä pintasi, sillä ilman määrätietoisuutta et pärjää. Keskity muutoksiin, jotka haluat nähdä itsessäsi. Satsaa terveellisiin elämäntapoihin.

 

VAAKA

Luvassa on yllättäviä muutoksia. Pidä varasi, sillä väärinkäsityksiä syntyy tänään helposti. Älä laske muiden varaan, vaan hoida omat asiasi itse.

 

SKORPIONI

Vanha tuttu menneisyydestäsi palaa elämääsi ja aiheuttaa hämmennystä. Älä anna muutaman epävarman tekijän sekoittaa päätäsi. Pidä sinulle tärkeät ihmiset lähelläsi.

 

JOUSIMIES

Itseluottamuksesi kaipaa nostatusta. Paljon riippuu asenteestasi, joten ole valmis tekemään valintoja tasapainosi hyväksi. Muista, että olet etusijalla elämässäsi.

 

KAURIS

Tunteet voivat nousta pintaan ja aiheuttaa ongelmia, jos et ole valmis neuvottelemaan. Vietä aikaa rakkaittesi kanssa. On aika laatia yhteisiä tulevaisuudensuunnitelmia.

 

VESIMIES

Tarvitset piristysruiskeen. Etsi tilanteeseen ratkaisua uusista ja yllättävistä paikoista. Uudistus ulkonäköösi voi olla juuri sitä, mitä kaipaat.

 

KALAT

Tarkkaavaisuudesta on paljon hyötyä. Pysy tilanteen tasalla ja kerää mahdollisimman paljon tietoa kaikesta tapahtuvasta. Saat arvokkaan liittolaisen, jos pyydät apua.

 

OINAS

Seiso omien mielipiteidesi takana. Sinun ei kannata piilotella arvojasi, sillä suoraselkäisyys tuo sinulle pisteitä. Älä anna kenenkään painostaa sinua tekemään valintoja.

 

HÄRKÄ

Pidä silmät auki hyvien mahdollisuuksien varalta. Nyt ei kannata unohtua muiden varjoihin. Valitse rohkeasti oma polkusi kaikista tarjolla olevista vaihtoehdoista.

 

KAKSONEN

Luvassa voi olla ongelmia ihmissuhteissa tai kotona. Sinun on syytä rentoutua perusteellisesti vaikkapa rakkaan harrastuksen parissa. Ota etäisyyttä konflikteihin.

 

RAPU

Kuuntele tarkkaan ihmistä, joka kertoo sinulle henkilökohtaisesta ongelmasta. Voit olla suureksi avuksi ystävälle, jos ajoitat neuvosi oikein. Myötätunnolla pääset pitkälle.

 

LEIJONA

Kokeile jotain erilaista. On aika etsiä haastetta arkeesi ja sekoittaa hieman pakkaa. Sinun on astuttava pian valokeilaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.