Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Haali ympärillesi ihmisiä, jotka ovat yhtä tosissaan ja kunnianhimoisia kuin sinä. Tarvitset eteenpäin potkivaa energiaa lähimaastosta. Anna intosi näkyä.

 

NEITSYT

Viehätysvoimasi puree tänään tapaamiisi ihmisiin. Käytännönläheisyys on tarpeen ongelmien sattuessa kohdalle. Tee oma mielipiteesi selväksi.

 

VAAKA

Kyseenalaista muiden motiivit jättämättä mitään hämärän peittoon. Älä anna kenenkään manipuloida sinua. Joku odottaa taholtasi paljon.

 

SKORPIONI

Haluat nähdä muutoksia ympärilläsi. Niitä on pian luvassa, jos vain olet valmis tuomaan oman panoksesi peliin. Ole tarkkana kateellisen ihmisen kanssa.

 

JOUSIMIES

Et voi välttyä stressiltä tänään. Ilmassa on epävarmuutta. Luota itseesi ja elämänkokemukseesi, sillä löydät kyllä oikean reitin kaiken keskeltä.

 

KAURIS

Ihmissuhteet vaativat nyt paljon huomiota. Tuo epävarmaan tilanteeseen harmoniaa kuuntelemalla. Kysy lisää, jos jokin on epäselvää.

 

VESIMIES

Ole valmis auttamaan muita. Älä päästä ketään sanelemaan sinulle ehtoja. Päätä itse elämästäsi ja anna myös muille oma tilansa.

 

KALAT

Ota ohjat käsiisi. On aika tehdä päätöksiä lähitulevaisuuden suhteen. Mieti, mitä tarvitset tällä hetkellä eniten.

 

OINAS

Älä kiirehdi muodostamaan mielipiteitä. Kuuntele ensin kaikkien mielipiteet. Kova työ palkitaan tänään, joten ole valmis satsaamaan kaikki peliin.

 

HÄRKÄ

Päivä tuo mukanaan muutoksia. Rahatilanteesi saa yllättävän käänteen. Kuuntele ja ota vastaan kokeneempien neuvoja.

 

KAKSONEN

On aika huoltaa ihmissuhteita. Ole valmis tekemään uhrauksia, mutta pidä huolta rajoista. Älä anna kenenkään pompottaa sinua miten sattuu.

 

RAPU

Selvitä itsellesi, missä olet menossa. Sinun on panostettava enemmän, jos haluat päästä tavoitteisiisi. Kiristä tahtia ja pyydä tarvittaessa apua.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on joustettava tänään periaatteistasi, jotta löytäisit paikkasi ryhmän sisältä. Tule vastaan, niin muut tekevät saman omalta puoleltaan.


SKORPIONI
Älä hankaloita elämääsi turhaan. Aseta itsellesi tavoitteita, jotka ovat saavutettavissa. Kohtuus on avain seuraaviin onnistumisiin.


JOUSIMIES
Tunnepitoinen stressi saattaa verottaa jaksamistasi. Ole tarkkana sairastelun varalta. Älä ylireagoi pikkujuttuihin, vaan vaali rauhaa ja tasapainoa.


KAURIS
On aika kartoittaa tietojasi. Onnistut välttämään ikävän mokan, jos olet tilanteen tasalla. Älä tee mitään, jos et ole täysin varma asiastasi.


VESIMIES
Sinulla enemmän vaikutusvaltaa kuin uskotkaan. On sinun hommasi nostaa äänesi kuuluviin ja vetää muiden huomio asiaan, joka on lähellä sydäntäsi.


KALAT
Tarkastele kriittisesti taloudellista tilannettasi. Pyydä luotettavan ystävän tai ammattilaisen neuvoa tarpeen vaatiessa. Panosta tulevaisuuteesi.


OINAS
Näköpiirissäsi on kiinnostava ihminen. Pelaamalla korttisi oikein saat hänen mielenkiintonsa heräämään. Älä kiirehdi, vaan tarkkaile tilannetta.


HÄRKÄ
Muista, että sinulla on vaihtoehtoja. Älä jää surkuttelemaan tapahtunutta, vaan mieti seuraavaa siirtoa. Tarvitset lisää tietoa tehdäksesi ratkaisuja.


KAKSONEN
On aika hemmotella itseäsi. Mieti, mitä sinua huvittaisi tehdä ja kerää ympärillesi hyvää seuraa. Kaiken tekemäsi ei tarvitse olla hyödyllistä.


RAPU
Tunne-elämän sotkut sumentavat logiikkasi tänään. Rauhoitu ja ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut.


LEIJONA
Korjaa repsahtaneet tavat arjessasi kohdilleen. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja panosta liikuntaan. Opit tänään jotain tärkeää.


NEITSYT
On otollinen aika uuden harrastuksen aloittamiselle. Teet tänään hyvän teon, joka voi saada aikaan positiivisen lumipalloefektin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tee käytännönläheisiä ratkaisuja. Jätä turha kikkailu pois ja kuuntele järjen ääntä. Nyt ei ole aika ottaa merkittäviä riskejä.


SKORPIONI
On tärkeää, että tulet toimeen kaikkien kanssa tänään. Älä haaskaa aikaa ikuisuuskysymyksestä väittelemiseen. Joustavuudella pääset pitkälle.


JOUSIMIES
Saat kaivaa tosissasi tänään saadaksesi esiin luotettavaa tietoa. Tarkista lähteesi huolellisesti. Edessäsi on pian tärkeä päätös.


KAURIS
Älä jätä leikkiä kesken. On aika viedä loppuun keskeneräiseksi jäänyt projekti. Muistuta itseäsi siitä, mikä sinulle on tärkeintä.


VESIMIES
Hyväksy kaikki, mitä päivä tarjoaa sinulle. Luvassa on uusia käänteitä ja yllätyksiä. Ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn.


KALAT
Ihmissuhteet menevät tänään kaiken muun edelle. Sinun on tehtävä päätöksiä hiertävän tilanteen selvittämiseksi. Älä pitkitä asiaa enää.


OINAS
On aika puhua tärkeästä asiasta. Älä enää odottele täydellisen hetken kohdalle osumista. Tartu hommiin jo tänään.


HÄRKÄ
Määrätietoisuus vie sinut pitkälle. Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Sisusi huomataan ja ovet alkavat avautua edessäsi.


KAKSONEN
Ole kärsivällinen etenkin lasten ja sukulaisten kanssa. Muista, että jokaiselle sattuu joskus huonoja päiviä. Tarjoa olkapäätä läksytyksen sijaan.


RAPU
Välttele houkutuksia. Itsekurisi pelaa niin ja näin, eikä sinun kannata testata sitä tarkoituksella. Mieti, mikä on itsellesi parhaaksi.


LEIJONA
Järjestelmällisyys ja rauhallisuus ovat parhaat valttisi tänään. Muutokset tekevät sinulle hyvää. On aika päästää irti menneistä.


NEITSYT
Käytä mielikuvitustasi ongelmien sattuessa kohdalle. Nyt ei ole aika jäädä kiinni vanhoihin kaavoihin. Luovuus antaa sinulle etumatkaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!