Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Pidä luotettavat ihmiset lähelläsi. Vältät turhan dramatiikan valitsemalla seurasi huolellisesti. Älä anna kenenkään painostaa sinua.

 

KAKSONEN

Lupaava tilaisuus osuu kohdallesi työelämässä. Nyt on aika liikkua uusissa piireissä ja tutustua ihmisiin. Älä ujostele, vaan kerro muille ideoistasi.

 

RAPU

On aika antaa anteeksi. Muista, ettei kukaan ole täydellinen. Empaattisuutesi ratkaisee tänään monta ongelmaa ja levittää positiivista asennetta.

 

LEIJONA

Muutokset tulevat ryminällä, mutta ne vievät sinua oikeaan suuntaan. Muista olla itse aktiivinen. Älä jätä valintojasi muiden tehtäviksi.

 

NEITSYT

Mieti tarkkaan, onko nyt oikea hetki muutoksille kotona. Älä kerää itsellesi liikaa tekemistä.Vältä tarpeettomia ostoksia toistaiseksi.

 

VAAKA

Anna tunteidesi näkyä ja ole valmis keskustelemaan. Puhu luotettaville ihmisille, joiden tiedät tukevan sinua. Yhdessäolo on tänään pääasia.

 

SKORPIONI

Älä jätä väliin loistavaa tilaisuutta. Mukavuusalueella pysyttely ei ole pidemmän päälle palkitsevaa. Anna sisäisen palosi näkyä.

 

JOUSIMIES

Saat tänään arvokkaita kokemuksia. Tutustut kiinnostavaan ihmiseen, joka saattaa pysyä kuvioissa pitkään. Nyt ei ole aika jänistää.

 

KAURIS

Joku ei ole kanssasi samoilla linjoilla, eikä epäröi sanoa sitä ääneen. Mieti vaihtoehtojasi. Varmistu siitä, että teet ratkaisusi oikeista syistä.

 

VESIMIES

Älä jää kiertämään kehää itsepäisen tyypin kanssa. Jätä hänet omaan arvoonsa ja keskity välillä itseesi. Hänen mielensä muuttaminen olisi työn ja tuskan takana.

 

KALAT

Vältä saman vanhan kaavan toistamista. Etsi itsestäsi aktiivisesti uusia puolia. Heittäytyminen kannattaa tänään.

 

OINAS

Opit paljon kuuntelemalla ja kyselemällä. Ota kaikki irti päästessäsi jututtamaan ihmistä, jolla riittää elämänkokemusta. Maisemanvaihdos tekisi hyvää.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.