Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Pidä kiinni tutusta ja turvallisesta tänään. Nyt ei ole aika testailla ja ottaa riskejä. Pelaa varman päälle ja säilytä jalat maan pinnalla.

 

NEITSYT

Käytännönläheisyydestäsi on paljon hyötyä, mutta se saattaa myös rajoittaa mielikuvitustasi. Älä pakota itseäsi liian ahtaisiin raameihin.

 

VAAKA

On aika vähentää puhetta ja alkaa tositoimiin. Aloitteet riippuvat sinusta. Tähtää ratkaisuillasi vakauteen ja tasapainoon.

 

SKORPIONI

Peräänny stressaavasta tilanteesta. Suojele itseäsi ja suuntaa rauhallisemmille vesille. Tee jotain rentouttavaa.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana yksityisasioittesi kanssa. Joku urkkii olkasi takana turhan innokkaasti. Pidä huoli siitä, ettei sanojasi käytetä sinua vastaan.

 

KAURIS

Kuuntele saamiasi neuvoja. Valitse seurasi huolellisesti tänään. Kerää ympärillesi ihmisiä, joista saat energiaa ja tukea.

 

VESIMIES

Älä laske mitään onnen varaan. Väärinkäsityksiä saattaa syntyä etenkin ihmissuhteissa. Tänään on parasta hoitaa kaikki itse.

 

KALAT

Päivä tarjoaa sinulle muutamia otollisia rahantekomahdollisuuksia. Ole avoin muutoksille. Pieni hienosäätö arkirutiineihisi olisi paikallaan.

 

OINAS

Sinulla riittää nyt intoa ja energiaa. Suuntaa se johonkin hyödylliseen tekemiseen. Teet hyvän vaikutuksen tänään tapaamiisi ihmisiin.

 

HÄRKÄ

Ole valmis joustamaan ja sopeutumaan. Ehdottomuus tietää ongelmia. Kärsivällisyydellä ja käytännönläheisyydellä pääset pitkälle.

 

KAKSONEN

Muutokset ovat sinusta kiinni. Selvitä taustat yksityiskohtineen, niin et pety. Sinun on oltava perillä siitä, mitä sinulla on vastassasi.

 

RAPU

Heittäydy kekseliääksi työurakan edessä. Tee asiat omalla tavallasi, niin vedät puoleesi positiivista huomiota. Välttele väsyttävien ihmisten seuraa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Älä haaskaa kallisarvoista aikaasi hermostumiseen. Tärkeintä on lähteä liikkeelle. Tee ainoastaan hyvin harkittuja päätöksiä.

 

JOUSIMIES

Jaa aatoksiasi muiden kanssa. Huomaat, että sinulla on enemmän tukijoita kuin arvasitkaan. Laita liikkeelle positiivinen lumipalloefekti.

 

KAURIS

Juttelemalla saat puhdistettua pöytää. On tärkeää, että saat korjattua syntyneet väärinkäsitykset. Näytä, ettei motiiveissasi ole mitään kyseenalaista.

 

VESIMIES

Muutokset ovat sinusta kiinni. Sinun on aika nostaa äänesi kuuluviin ja käyttää vaikutusvaltaasi. Lujasta tahdonvoimasta on tänään apua.

 

KALAT

Vaistosi ei jätä sinua pulaan. Luota sen lähettämiin signaaleihin, vaikka ulkopuoliset neuvoisivat sinua tekemään toisin. Älä unohda päämääriäsi.

 

OINAS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi, mutta muista myös kuunnella muita. On aika huoltaa ihmissuhteita. Muutokset riippuvat sinusta.

 

HÄRKÄ

Löydät yhteisen sävelen uuden tuttavan kanssa. Kokemuksien jakaminen tekee hyvää. Yhdessä keksitte ratkaisun mieltäsi polttavaan dilemmaan.

 

KAKSONEN

Älä anna kauniiden sanojen tai vetävän myyntipuheen saada päätäsi pyörälle. Ole erityisen tarkkana, jos raha liittyy kuvioon jollain tavalla.

 

RAPU

Kokeile jotain uutta työrintamalla. Höristä korviasi, sillä saat tarkkanäköisiä neuvoja lähipiiristäsi. Viisaat sanat auttavat sinua tärkeän päätöksen tekemisessä.

 

LEIJONA

Mielihalusi vetävät sinua tänään yhteen suuntaan ja velvollisuutesi toiseen. Järjestelmällisyys on avain onnistumiseen. Pidä pää kylmänä kaiken keskellä.

 

NEITSYT

Etsi vaihtoehtoisia ratkaisuja tutun ongelman kohdatessasi. Ota mielikuvituksesi käyttöön. Voit oppia paljon menneisyyden virheistäsi.

 

VAAKA

Älä yritä pakottaa ketään muottiisi. Sinun on taivuttava kompromissiin, jos haluta nähdä tapahtumissa edistystä. Joustavuutesi palkitaan.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Ota vahvuutesi käyttöön. Päivä haastaa sinut monilla tavoilla, etkä selviä esteistä ilman luovuutta. Mielikuvitus on parhaimpia aseitasi.

 

JOUSIMIES

Muutokset riippuvat sinusta. Kanna vastuusi ja käytä vaikutusvaltaasi oikein. On tärkeää, että motiivisi ovat kohdillaan.

 

KAURIS

Selviät päivän haasteista olemalla ovela. Nyt ei ole aika jumittua paikoilleen. Tee muille selväksi, mihin olet matkalla.

 

VESIMIES

Pidä huolta terveydestäsi. On aika korjata elintapasi kohdilleen pienillä muutoksilla. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

KALAT

Hoida yksi asia kerrallaan. On turha yrittää ehtiä kaikkialle samaan aikaan. Älä päästä ketään sekoittamaan ajatuksiasi.

 

OINAS

Lähde ottamaan selvää sinua kiinnostavista asioista. Olet nyt täydessä vedossa. Kohota rimaa entistä korkeammalle.

 

HÄRKÄ

Muista, ettei sinun ole pakko seurata valtavirtaa. Tee juuri niin kuin parhaaksi katsot. Seuraa sydäntäsi ja omia mielenkiinnon kohteitasi.

 

KAKSONEN

Tunteesi karkaavat helposti hallinnastasi tänään. Katso tarkkaan, mitä tulet luvanneeksi. Saatat sortua liioitteluun huomaamattasi.

 

RAPU

Ota muutokset vastaan. Menneissä kiinni roikkuminen ei ole terveellistä. Päästä irti ja kiinnostu kaikesta edessäsi häämöttävästä.

 

LEIJONA

Aloita muutokset itsestäsi. Älä vain odottele, että jotain tapahtuisi. Voit luottaa siihen, että saat tukea ympäriltäsi tarvittaessa.

 

NEITSYT

Ymmärtäväisyys on tänään parasta, mitä voit tarjota läheisellesi. Toimi lohduttavana olkapäänä ihmiselle, joka on joutunut umpikujaan.

 

VAAKA

Ota opiksi päivän tapahtumista. Saat aikaan positiivisia muutoksia omalla käytökselläsi. Näytä esimerkkiä muille, niin alat saada seuraajia.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!