Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Sinulla riittää virtaa, mistä kannattaa ottaa kaikki irti. Älä jää toimettomaksi, sillä nyt sattuu ja tapahtuu.

 

RAPU

Lähde liikkeelle. Aktiivisuus ja osallistuminen menevät tänään kaiken muun edelle. Ole tarkkana, sillä joku yrittää kipata velvollisuuksiaan sinun niskaasi.

 

LEIJONA

Sinulle tarjoutuu kiinnostava mahdollisuus. On ehkä tullut aika kääntää sivua työelämässä. Joku potee kateutta onnistumisistasi.

 

NEITSYT

Lähde uusiin juttuihin mukaan koko sydämelläsi. Asenteesi ratkaisee sen, miten muut näkevät sinut. On hyvä hetki opetella uusia taitoja.

 

VAAKA

Ihmissuhteisiin on luvassa muutoksia. Älä laskelmoi etukäteen muiden tekemisiä, sillä se on hukkaan heitettyä aikaa. Panosta yhteen asiaan kerrallaan.

 

SKORPIONI

Ole valmis omistautumaan asialle, joka on lähellä sydäntäsi. Pysy tehokkaana ja määrätietoisena loppuun saakka. Tarkat tavoitteet auttavat sinut pitkälle.

 

JOUSIMIES

Tunnemyrsky pääsee yllättämään. On aika nostaa tärkeä puheenaihe pöydälle. Kerro rehellisesti ja peittelemättä, mitä mieltä olet.

 

KAURIS

Satsaa rahallisesti asiaan, joka on lähellä sydäntäsi. Hyvä toimintasuunnitelma takaa mielenrauhasi. Saat tänään yllättävän lahjan.

 

VESIMIES

Lähde pystypäin kohti uusia haasteita. Pelkääminen ei vie sinua kovin mielenkiintoisille poluille. Pidä rakkaasi lähelläsi.

 

KALAT

Kokeile uusia lähestymistapoja. Yllätä itsesi ja katso, mitä sitten tapahtuu. Kuuntele vaistoasi ja pidä kiinni tavoitteistasi.

 

OINAS

Hyppää epäröimättä mukaan uuteen ja puoleensavetävään juttuun. Teet hyvän vaikutuksen ihmisiin ympärilläsi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

HÄRKÄ

Käy läpi vaihtoehtosi ja tee päätöksiä vasta sen jälkeen. Joku testaa kärsivällisyyttäsi. Ota diplomatia käyttöön selvittääksesi asiat ilman turhaa draamaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.