Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Ota muutokset avosylin vastaan. Nyt on oltava nopea ja valmis sopeutumaan. Seiso reippaasti sanojesi takana.

 

HÄRKÄ

Pyydä palveluksia, kun avuntarve iskee. Sopivia ihmisiä löytyy kyllä lähimaastosta. Järjestelmällisyydestä on tänään hyötyä.

 

KAKSONEN

Pinnan alla kuohuu. Älä hämäänny, sillä suljettujen ovien takana tapahtuu paljon. Rehellisyys vie sinut pitkälle.

 

RAPU

Saat tänään ristiriitaisia signaaleja. Saatat eksyä tieltäsi hetkeksi. Nouse nopeasti jaloillesi ja muistuta itseäsi tosiseikoista.

 

LEIJONA

Keskity hoitamaan ihmissuhteitasi. Nosta ongelma esiin ennen kuin se pääsee pahenemaan. Rauha ja rakkaus menevät nyt kaiken muun edelle.

 

NEITSYT

Älä kuluta rahaa vääristä syistä. Voit tehdä vaikutuksen paremmallakin tavalla. Muista, mikä sinulle on oikeasti tärkeää.

 

VAAKA

Pidä huolta itsestäsi. Piristävät muutokset ulkonäköösi voivat olla paikallaan. Panosta terveellisiin elämäntapoihin.

 

SKORPIONI

Tunteesi heittelevät sinua laidasta laitaan tänään. Etsi arkeesi uutta tasapainoa. Älä tee päätöksiä kuulopuheiden perusteella.

 

JOUSIMIES

Tilanne kuin tilanne pysyy sinulla helposti hallussa. Älä kuitenkaan hyväksy tarjouksia sokkona. Ota asioista selvää ja kysy muiden mielipiteitä.

 

KAURIS

Tee arjestasi itsesi näköinen. Stressi pysyy aisoissa, kun karsit kalenterista turhat menot pois. Pidä silmällä myös rahankäyttöäsi.

 

VESIMIES

Pidä yksityisasiasi salassa. Erityisesti mahdollisista rahahuolista on parasta olla hiljaa. Rakkauselämääsi on luvassa kiinnostavia muutoksia.

 

KALAT

Saat ilahduttavan avuntarjouksen. Mieti kuitenkin, odotetaanko sinulta vastapalveluksia. Älä aja itseäsi hankalaan välikäteen.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.