Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Käy läpi kaikki vaihtoehtosi tarkkaavaisesti. Nyt ei ole aika hosua. Päädyt vain huonoihin ratkaisuihin, jos et kuuntele itseäsi.

 

KAURIS

Rakenna uutta vanhan ja tutun idean päälle. Olisi turhaa heittää pois valmis pohja. Alusta aloittamisen sijaan korjaile ja kehitä eteenpäin.

 

VESIMIES

Älä anna kenenkään käskyttää sinua tärkeissä valinnoissa. Sinun on otettava ohjat käsiisi ja tehtävä niin kuin vaistosi sanoo. Pidä tavoitteesi mielessäsi.

 

KALAT

On aika ottaa vastuuta. Laita liikkeelle sinulle sopivia muutoksia, jos tilanne on luisunut epämiellyttäväksi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

OINAS

Auta parhaasi mukaan pulaan joutunutta kaveria tai sukulaista. Ota opiksi menneisyydessä tekemistäsi virheistä. Kokemuksistasi on hyötyä sekä itsellesi että muille.

 

HÄRKÄ

Älä tyydy vain pintaraapaisuun. On aika tutustua sinua kiinnostavaan asiaan tai ihmiseen paremmin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa.

 

KAKSONEN

On aika siirtyä sanoista toimintaan. Lähde liikkeelle ennen kuin joku muu ilmaantuu tekemään siirtosi puolestasi. Varaudu kohtaamaan kilpailua.

 

RAPU

Muista hoitaa ensisijaisesti velvollisuutesi. Lupauksien pitäminen menee tänään kaiken muun edelle. Näytä olevasi luottamuksen arvoinen.

 

LEIJONA

Näytä olevasi tosissasi. Anna kaikkesi projektille, jonka parissa puurrat. Vilpitön into on paras keinosi vaikutuksen tekemiseen.

 

NEITSYT

Älä anna kenenkään vaatia sinulta kohtuuttomia. Hoida oma osuutesi ja siirry sen jälkeen asioissa eteenpäin. Joku lähestyy sinua epätavallisen ehdotuksen kanssa.

 

VAAKA

Ihmissuhderintamalla on luvassa muutoksia. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä, vaan anna tilanteen kehittyä kaikessa rauhassa. Vältä ylireagointia.

 

SKORPIONI

Kohtaat haasteen, jota ei selätetä hetkessä. Etsi ratkaisuja menneisyydestäsi. Käänny ystävien puoleen, jos tarvitset neuvoja.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.