Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Kokeile muuttaa jotain arkielämässäsi. Yllätyt positiivisesti tapahtumien saamasta uudesta suunnasta. Sinulla on nyt monta rautaa tulessa.

 

JOUSIMIES

Ole suora ja rehellinen. Avoimuuttasi arvostetaan enemmän kuin kaunisteltua totuutta. Pidä kiinni periaatteistasi ja hyvistä päätöksistäsi.

 

KAURIS

Anna kokemuksen äänen johdattaa sinua. Uskalla tehdä asiat omalla tavallasi, vaikka et saisi kaikkien kannatusta ajatuksillesi. Anna kilpailijoiden hermostua kaikessa rauhassa.

 

VESIMIES

Keskity hetki siihen, mitä sisimmässäsi tapahtuu. Älä anna muiden ihmisten sanomisten ja tekemisten vaikuttaa sinuun liikaa. On tärkeää, että olet tänään tehokas.

 

KALAT

Käy raha-asiat ja tärkeät paperit läpi. Varmistu siitä, että kaikki on järjestyksessä. Ole tarkkana myöhästelyn varalta liikenteessä.

 

OINAS

Pidä taloudelliset asiasi muilta salassa, etenkin jos sinulla on tällä hetkellä huolia. Niistä ympäriinsä huuteleminen ei ole viisasta. Päivä sisältää romantiikkaa ja jännitystä.

 

HÄRKÄ

Mieti, mikä on sinulle tärkeintä tällä hetkellä. On aika laittaa pyörät pyörimään. Juttele vaihtoehdoistasi luotettavan ystävän kansa näkökulmia saadaksesi.

 

KAKSONEN

Kyseenalaista reippaasti kaikki, mikä nostattaa sinussa epäilyksiä. Joku yrittää huijata sinut tekemään jotain linjasi vastaista. Älä taivu paineen alla.

 

RAPU

Ota uudistukset vastaan avoimin sylin. Paina mieleen tänään oppimasi asiat, sillä niistä on hyötyä tulevaisuudessa. Anna mielikuvituksesi lentää, kun etsit ideoita.

 

LEIJONA

Teet vaikutuksen ihmisiin ympärilläsi toimillasi. Rehellisyydellä pääset pitkälle. Älä jää vain sivustakatsojaksi nyt, kun voit todella vaikuttaa asioihin.

 

NEITSYT

Lisää kierroksia, niin hommat alkavat edistyä. Jaa ajatuksesi läheistesi kanssa, etenkin jos jokin on alkanut arveluttaa sinua. Vetovoimasi on nyt poikkeuksellisen vahva.

 

VAAKA

Älä menetä tervettä perspektiiviäsi. Ylireagointi tietää takuuvarmasti ongelmia. Saatat vetää huomion asioihin, jotka kannattaisi pitää toistaiseksi piilossa.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.