Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Huolehdi itse omasta turvallisuudestasi ottamalla etäisyyttä ihmisiin, jotka yrittävät hyötyä sinusta. Omat tarpeesi ja toiveesi ovat nyt ykkösenä.

 

KALAT

Älä turhaan yritä piilotella tunteitasi. Puhu suoraan sydämestäsi ja kerro, mitä tarvitset. Salaisuudet ja epäselvyydet voivat muodostua ongelmallisiksi.

 

OINAS

Kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla. Pusket eteenpäin muutoksia, joista on vaikea päästä yksimielisyyteen. Varaudu vastalauseisiin.

 

HÄRKÄ

Anna luovuutesi auttaa sinua eteenpäin. Kuuntele, miltä sinusta tuntuu. Päätöksiä ei nyt kannata tehdä pelkän logiikan varassa.

 

KAKSONEN

Keskity luovimaan tietäsi eteenpäin kohti päämääriäsi. Tee parhaasi ja ole sinnikäs. Näytä, että sinuun voi luottaa.

 

RAPU

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Löydät nopeasti ratkaisuja kysymyksiin, jotka kalvavat kaikkia. Ole realisti ja pidä pää kylmänä joka tilanteessa.

 

LEIJONA

On hyvä hetki laatia suunnitelmia tulevaa varten. Meti matkustamista tai kodin laittamista. Satsaa enemmän henkilökohtaiseen projektiin, joka on lähellä sydäntäsi.

 

NEITSYT

Pidä silmällä rahojasi ja omaisuuttasi. Älä anna periksi houkutuksille. Kierrä uhkapelit ja muut hämärät tarjoukset kaukaa.

 

VAAKA

Tunteet kuohuvat tänään helposti. Sinulla on riittämiin virtaa, jolla saat asioihin vauhtia. Valitse positiivinen asenne, niin hyvää alkaa tapahtua.

 

SKORPIONI

Lähde ulos pitämään hauskaa. Kokeile jotain erilaista ja jännittävää. On aika riskeerata ja irrotella kokeilemalla siipiäsi uudella alueella.

 

JOUSIMIES

Ole aktiivinen, sillä voit saada tänään paljon aikaan. Vähennä puhetta ja lisää toimintaa. Joku yrittää leikitellä tunteillasi, joten ole tarkkana.

 

KAURIS

Etsi vastauksia menneisyydestäsi. Vanhat tutut tai muistot antavat sinulle vinkkejä siitä, mihin suuntaan nyt kannattaisi kääntyä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.