Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Laita liikkeelle muutoksia tylsän odottelun sijaan. Päätät itse, kuinka korkealle nostat riman. Määrätietoisuus vie sinut läpi esteistä.

 

JOUSIMIES

Sinulla saattaisi olla aihetta leveilemiseen, mutta yritä vastustaa kiusausta. Pidä luova tauko ja käy läpi strategiaasi. Kaiken on oltava nyt tarkalleen harkittua.

                          

KAURIS

Hoida velvollisuutesi pois alta mahdollisimman tehokkaasti ja ripeästi. Pääset nauttimaan vapaa-ajastasi. Tarvitset muuta ajateltavaa arkirutiinien sekaan.

 

VESIMIES

Avun tarjoaminen on tänään hyvä veto. Saatat saada tarpeellisen vastapalveluksen, joka pelastaa sinut pinteestä. On hyvä hetki uusille aluille.

 

KALAT

Älä lähde mukaan konfliktiin. Löydät kiistakysymyksiin ratkaisuja olemalla avoin ja hölläämällä periaatteistasi hieman. Ota tarjottu apu vastaan.

 

OINAS

Lähde liikkeelle. Aktiivisuus tuo tänään pisteet kotiin. Tee omaa juttuasi ja vältä toisten asioihin sekaantumista turhanpäiten.

 

HÄRKÄ

Lähde päiväreissulle tai kehitä itsellesi muuta virkistävää tekemistä. Pysy budjetissasi, niin et kerää itsellesi tarpeetonta stressiä raha-asioista.

 

KAKSONEN

Anna intohimoisen asenteesi näkyä. Persoonasi tekee vaikutuksen tapaamiisi ihmisiin. Onnistut edistämään asiaasi, jos todella uskot siihen.

 

RAPU

Työ ja huvi sekoittuvat keskenään tänään. Ihmissuhteissa puhaltavat onnelliset tuulet. Ota vastaan tarjotut mahdollisuudet ja vie omaa projektiasi eteenpäin.

 

LEIJONA

Lyhyt irtiotto tekee hyvää. Ota terveyteen liittyvät asiat vakavissasi ja tee pieniä kohennuksia ruokavalioosi, jos se on tarpeen. Ilmassa on romantiikkaa.

 

NEITSYT

Luota itseesi. Sinulla on kaikki tarvittava päästäksesi tavoitteisiisi. Ihmissuhteissa ei pidä säästellä huomionosoituksia ja kauniita sanoja.

 

VAAKA

Ota opiksi näkemästäsi. Kokeile jäätä kepillä ennen kuin hyppäät sekaan. Ole tarkkana siitä, minkälaisen ensivaikutelman annat itsestäsi.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.