Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Luota viehätysvoimaasi tänään. Se vie sinut läpi haasteista ja tekee vaikutuksen uusiin tuttavuuksiin. Älä epäröi näyttää tunteitasi.

 

VESIMIES

Muutokset ovat sinulle hyväksi. Sinulla on vihdoin mahdollisuus tehdä jotain, mistä olet haaveillut jo pitkään. Valitse projektisi huolella.

 

KALAT

Saat helposti tahtosi läpi tänään. Karismasi puree uusiin ihmisiin ja saat osaksesi ihailua minne menetkin. Vältä turhan nopeita päätöksiä tänään.

 

OINAS

Ole määrätietoinen. Nyt ei ole aika haihatella minne sattuu. Stressi pysyy aisoissa, jos tiedät tarkalleen minne olet menossa.

 

HÄRKÄ

Auta kaveria hädässä. Rahallista tukea parempiakin vaihtoehtoja löytyy. Pidä muutenkin silmällä taloudellista tilannettasi, sillä nyt ei ole aika törsäillä.

 

KAKSONEN

Kuuntele sydäntäsi päätösten edessä. Muiden mielipiteiden mukaan suunnistaminen ei kannata. Älä huolehdi siitä, minkälaisen vaikutuksen teet ihmisiin.

 

RAPU

Lähde seikkailemaan uusille vesille. On aika tutustua johonkin erilaiseen ja jännittävään. Elä hetkessä ja ole avoin romanssin mahdollisuudelle.

 

LEIJONA

Potkaise käyntiin uusi ja innostava arkirutiini. Aloita vuosi hyvistä lähtökuopista ja karsi pahat tavat pois yksi kerrallaan. Avainsana on päättäväisyys.

 

NEITSYT

Älä pelkää työn ja yksityiselämän sekoittumista. Kaiken ei tarvitse olla mustavalkoista. Anna enemmän aikaa ja huomiota tärkeälle ihmissuhteelle.

 

VAAKA

On hyvä päivä laittaa muutoksia liikkeelle. Ne saattavat olla suuria ja elämäsi suuntaan vaikuttavia, tai pieniä viilauksia arkeesi. Mieti, mitä odotat lähitulevaisuudelta.

 

SKORPIONI

Tee kodistasi paikka, jossa viihdyt paremmin kuin missään muualla. Älä pelkää asioiden tekemistä omalla tavallasi. Sinun ei tarvitse jäädä odottamaan hyväksyntää.

 

JOUSIMIES

Sinun on aika käsitellä muutamia asioita uudestaan. Mieti, olisitko voinut tehdä jotain toisin. Koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa opiksi virheistä.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.