Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Hillitse impulssejasi. Hätiköity johtopäätös vie sinut nopeasti ongelmiin. Hyväksy tyynesti ne seikat, joita et voi muuttaa.

 

NEITSYT

Pysy totuudessa. Faktat riittävät perusteluiksi, eikä niitä ole syytä värittää tai kaunistella. Joku sanelee sinulle nyt kovia ehtoja.

 

VAAKA

Puhu rehellisesti suoraan sydämestäsi. Autat sanoillasi läheistäsi vaikealla hetkellä. Avoimuudesta on tänään suurin hyöty.

 

SKORPIONI

Ota etäisyyttä ihmiseen, joka nostaa hälyn tyhjästä. On ajanhukkaa väitellä ikuisuuskysymyksestä. Tee kaikessa rauhassa omaa juttuasi.

 

JOUSIMIES

Saat hyvän idean, joka kannattaa painaa muistiin. Se saattaa kaivata hieman kypsyttelyä ennen tositoimia. Tarjoa apuasi pulaan joutuneelle.

 

KAURIS

Rahatilanteesi saa ilahduttavan käänteen. Hoida asiasi tänään yksin, jos se tuntuu parhaalta vaihtoehdolta. Joku yrittää tuputtaa sinulle neuvoja.

 

VESIMIES

Riiteleminen ei auta sinua asioissa eteenpäin. Anna menneiden olla ja mieti vaihtoehtoista strategiaa. Sinulla on vielä aikaa harkitsemiseen.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Ideoistasi on iloa myös muille. Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta työrintamalla.

 

OINAS

Ihmissuhdeongelmista päästään helposti yli, jos pidät tunteesi hallinnassa. Pysy kaukana liian vaativista ihmisistä ja stressaavista tilanteista.

 

HÄRKÄ

Pidä reviiriäsi silmällä. Joku tunkeilee yksityisasioihisi nuuskimaan, ellet ole tarkkana. Tarjoa käytännönläheisiä ratkaisuja ongelmiin.

 

KAKSONEN

Älä lähde mukaan väittelyyn, joka ei kuulu sinulle. Anna muiden hoitaa omat sotkunsa keskenään. Tärkeä kysymys nousee tänään pintaan.

 

RAPU

Muutoksia on tulossa, halusit tai et. Ota kaikki uusi vastaan avoimin sylin. Testaa kykyjäsi mukavuusalueesi ulkopuolella.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Älä ota asioita liian henkilökohtaisesti. Keskity omaan juttuusi ja anna muiden puuhata omiaan. Hermostuminen saattaa sinut vain hankalaan asemaan.


SKORPIONI
Vietä aikaa omissa oloissasi. Etäpäivä töistä voisi tehdä hyvää. Kokeile huviksesi aivan uutta lähestymistapaa tuttuun arkiseen ongelmaan.


JOUSIMIES
Pidä tahti tasaisena. Kiirehtimällä et voita mitään. On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin ja kuunnella heidän tarinoitaan.


KAURIS
Järjestelmällisyys vie sinut pitkälle. Älä levittele tietojasi kaikkien kuultaviksi. Salamyhkäisyydestä on nyt sinulle etua.


VESIMIES
Sinulla on vaikeuksia saada ajatuksiasi järjestykseen tänään. Ole tarkkana, sillä lähistölläsi pyörii epäluotettava ihminen. Luota vaistoosi.


KALAT
Tunteet ja raha sopivat huonosti yhteen. Taloudelliset kysymykset voivat saada sinut tänään hiiltymään. Selvitä asiat pienen piirin kesken.


OINAS
Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä. Älä jää inttämään vastaan, jos joudut umpikujaan. Nyt ei kannata ruokkia liekkejä.


HÄRKÄ
Pidä silmät auki rahantekomahdollisuuksien varalta. Sinun on aika ajatella tulevaisuuttasi. Positiivinen asenne on paras valttisi.


KAKSONEN
Tee asiat omalla tyylilläsi. Persoonallisuutesi valloittaa ja hurmaa tänään harvinaisen tehokkaasti. Ilmassa on romantiikkaa.


RAPU
Puske päättäväisesti eteenpäin. Pysyttele polulla, joka tuntuu oikealta takaiskuista huolimatta. Ota vastaan hoksottimiasi testaava haaste.


LEIJONA
Uusi käänne auttaa sinua näkemään tilanteesi selkeästi. On aika miettiä, minkä haluat muuttuvan elämässäsi. Uskalla ajatella nyt itseäsi.


NEITSYT
Älä lupaa mahdottomuuksia. Läheisesi tarvitsee sinua tuekseen, mutta et voi tehdä kaikkea hänen puolestaan. Aseta rajat ja pidä niistä kiinni.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tarkastele ihmissuhteitasi kriittisesti ja ole rehellinen itsellesi. Lähde liikkeelle sitä, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi. Ota välimatkaa oikuttelevaan ihmiseen.


SKORPIONI
Älä hyppää pää edellä uuteen projektiin. Mieti kaikessa rauhassa, mitä olet tekemässä ja mikä ajaa sinua eteenpäin. Laadi itsellesi vedenpitävä strategia.


JOUSIMIES
Kiinnitä huomiota siihen, millaisen ensivaikutelman annat itsestäsi. On tärkeää, että olet tänään parhaimmillasi. Tapaat kiinnostavan ihmisen.


KAURIS
Joku yrittää käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tiedossa saattaa olla tunteenpurkauksia. Peräänny lähtemättä mukaan ilmiriitaan.


VESIMIES
Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Erityisesti huolet kannattaa nyt jakaa läheistesi kanssa säästelemättä. Yhdessä miettimällä ratkaisut löytyvät.


KALAT
Massan mukana kulkeminen ei ole eduksesi. Uskalla kokeilla omiasi ja seurata polkua, joka eroaa muiden valinnoista. Rohkeutesi vie sinut pitkälle.


OINAS
Saatat haksahtaa uskomaan kauniita sanoja, vaikka niillä ei olisi totuuspohjaa. Ole tarkkana, sillä olet tänään erityisen altis vaikutuksille.


HÄRKÄ
Keskity tavoitteisiisi. Sinun on tehtävä pian muutoksia arkeesi, sillä jokin hidastaa sinua. Älä yritä ehtiä kaikkialle, sillä energiavarasi ovat rajalliset.


KAKSONEN
Älä haaskaa aikaa hermostumiseen. Liiku sen sijaan eteenpäin täydellä höyryllä. Muista selvittää tilanteen taustat päätöksiä tehdessäsi.


RAPU
Tee fiksuja ratkaisuja ihmissuhteissa. Kuuntele, mikä muita huolettaa ja ole valmis joustamaan. Kukaan ei hyödy ylireagoinnista tai ehdottomuudesta.


LEIJONA
Älä anna pikkujuttujen pilata päivääsi. Kiristynyt ilmapiiri kotona tai kaveripiirissä kyllä rauhoittuu. Tarjoa apuasi sitä tarvitsevalle ihmiselle.


NEITSYT
Mieti luovia keinoja rahan säästämiseksi. Pienetkin muutokset saavat ihmeitä aikaan. Pidä silmät auki erityisesti matkustaessasi.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!