Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Töissä saattaa nousta pintaan ongelmia. Varo ylireagointia ja oikuttelevia ihmisiä. Valikoi seurasi huolellisesti.

 

LEIJONA

Pidä silmät auki ja tarkkaile herkeämättä ympäristöäsi. Älä sekaannu toisten ihmisten ongelmiin, vaan huolehdi omista asioistasi.

 

NEITSYT

Keskity olennaiseen. On aika laittaa liikkeelle positiivisia muutoksia. Älä jää jarruttelemaan nyt, kun kaikki on mahdollista.

 

VAAKA

Pidä pokerinaamasi tiukan paikan tullen. Nyt ei ole hyvä hetki näyttää tunteitasi kaikkien edessä. Mieti ensin, mitä oikeasti haluat.

 

SKORPIONI

Olet nyt altis vaikutteille. Kuuntele itseäsi ja lähde mukaan vain sellaisiin projekteihin, jotka tuntuvat omiltasi. Sinun ei tarvitse miellyttää kaikkia.

 

JOUSIMIES

Ota vastuu muutoksista. Päätä ensin, mihin suuntaan haluat lähteä. Pelkkä hiljainen valittaminen ei johda mihinkään.

 

KAURIS

Älä heittäydy mukaan uuteen seikkailuun täysin sokkona. Ota asioista selvää ensin. Rauhallisuus on nyt paras valttisi.

 

VESIMIES

Kokeile jotain erilaista ja kiinnostavaa. Vaihtoehtoiset toimintatavat voivat olla juuri sitä, mitä kaipaat. Pyydä apua läheiseltä, joka on sinulle velkaa.

 

KALAT

Älä jarruttele mielikuvitustasi, vaan anna sen lentää. Sinun on laajennettava nyt horisonttiasi. Ota kaikki tarjoukset vastaan.

 

OINAS

Muista, että liika on liikaa. Pysy poissa ääripäistä kaikessa, mitä teet. Kultaisen keskitien seuraaminen kannattaa.

 

HÄRKÄ

Näytä tunteesi avoimesti. Tutki tarkkaan vaihtoehtojasi etenkin ihmissuhteissa. Älä vedä hätiköityjä johtopäätöksiä.

 

KAKSONEN

Järjestele päivääsi aikaa omien juttujesi tekemiseen. On tärkeää, että rentoudut. Pidä budjetistasi kiinni kaikissa tilanteissa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Sinun on joustettava tänään periaatteistasi, jotta löytäisit paikkasi ryhmän sisältä. Tule vastaan, niin muut tekevät saman omalta puoleltaan.


SKORPIONI
Älä hankaloita elämääsi turhaan. Aseta itsellesi tavoitteita, jotka ovat saavutettavissa. Kohtuus on avain seuraaviin onnistumisiin.


JOUSIMIES
Tunnepitoinen stressi saattaa verottaa jaksamistasi. Ole tarkkana sairastelun varalta. Älä ylireagoi pikkujuttuihin, vaan vaali rauhaa ja tasapainoa.


KAURIS
On aika kartoittaa tietojasi. Onnistut välttämään ikävän mokan, jos olet tilanteen tasalla. Älä tee mitään, jos et ole täysin varma asiastasi.


VESIMIES
Sinulla enemmän vaikutusvaltaa kuin uskotkaan. On sinun hommasi nostaa äänesi kuuluviin ja vetää muiden huomio asiaan, joka on lähellä sydäntäsi.


KALAT
Tarkastele kriittisesti taloudellista tilannettasi. Pyydä luotettavan ystävän tai ammattilaisen neuvoa tarpeen vaatiessa. Panosta tulevaisuuteesi.


OINAS
Näköpiirissäsi on kiinnostava ihminen. Pelaamalla korttisi oikein saat hänen mielenkiintonsa heräämään. Älä kiirehdi, vaan tarkkaile tilannetta.


HÄRKÄ
Muista, että sinulla on vaihtoehtoja. Älä jää surkuttelemaan tapahtunutta, vaan mieti seuraavaa siirtoa. Tarvitset lisää tietoa tehdäksesi ratkaisuja.


KAKSONEN
On aika hemmotella itseäsi. Mieti, mitä sinua huvittaisi tehdä ja kerää ympärillesi hyvää seuraa. Kaiken tekemäsi ei tarvitse olla hyödyllistä.


RAPU
Tunne-elämän sotkut sumentavat logiikkasi tänään. Rauhoitu ja ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn. Mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut.


LEIJONA
Korjaa repsahtaneet tavat arjessasi kohdilleen. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja panosta liikuntaan. Opit tänään jotain tärkeää.


NEITSYT
On otollinen aika uuden harrastuksen aloittamiselle. Teet tänään hyvän teon, joka voi saada aikaan positiivisen lumipalloefektin.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA
Tee käytännönläheisiä ratkaisuja. Jätä turha kikkailu pois ja kuuntele järjen ääntä. Nyt ei ole aika ottaa merkittäviä riskejä.


SKORPIONI
On tärkeää, että tulet toimeen kaikkien kanssa tänään. Älä haaskaa aikaa ikuisuuskysymyksestä väittelemiseen. Joustavuudella pääset pitkälle.


JOUSIMIES
Saat kaivaa tosissasi tänään saadaksesi esiin luotettavaa tietoa. Tarkista lähteesi huolellisesti. Edessäsi on pian tärkeä päätös.


KAURIS
Älä jätä leikkiä kesken. On aika viedä loppuun keskeneräiseksi jäänyt projekti. Muistuta itseäsi siitä, mikä sinulle on tärkeintä.


VESIMIES
Hyväksy kaikki, mitä päivä tarjoaa sinulle. Luvassa on uusia käänteitä ja yllätyksiä. Ota yksi asia kerrallaan käsittelyyn.


KALAT
Ihmissuhteet menevät tänään kaiken muun edelle. Sinun on tehtävä päätöksiä hiertävän tilanteen selvittämiseksi. Älä pitkitä asiaa enää.


OINAS
On aika puhua tärkeästä asiasta. Älä enää odottele täydellisen hetken kohdalle osumista. Tartu hommiin jo tänään.


HÄRKÄ
Määrätietoisuus vie sinut pitkälle. Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Sisusi huomataan ja ovet alkavat avautua edessäsi.


KAKSONEN
Ole kärsivällinen etenkin lasten ja sukulaisten kanssa. Muista, että jokaiselle sattuu joskus huonoja päiviä. Tarjoa olkapäätä läksytyksen sijaan.


RAPU
Välttele houkutuksia. Itsekurisi pelaa niin ja näin, eikä sinun kannata testata sitä tarkoituksella. Mieti, mikä on itsellesi parhaaksi.


LEIJONA
Järjestelmällisyys ja rauhallisuus ovat parhaat valttisi tänään. Muutokset tekevät sinulle hyvää. On aika päästää irti menneistä.


NEITSYT
Käytä mielikuvitustasi ongelmien sattuessa kohdalle. Nyt ei ole aika jäädä kiinni vanhoihin kaavoihin. Luovuus antaa sinulle etumatkaa.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!