Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Tunteitasi on tänään vaikea pitää hallinnassa. Älä jaa henkilökohtaisia tietoja julkisesti, vaan pidä huolta yksityisyydestäsi. Anna romanssille tilaisuus.

 

RAPU

Kuuntele tarkkaavaisesti ja yritä olla tuomitsematta ketään. Kärsivällisyydestä saa tänään pisteitä. Puolueettomana pysyttely on nyt fiksua.

 

LEIJONA

Ole varpaillasi töissä, sillä yllätyksiä on luvassa. Suojele mainettasi väärinkäsityksiä vastaan. Tärkeintä on, että tuet toimeen kaikkien kanssa.

 

NEITSYT

Älä anna tunteidesi saada sinusta otetta. Käyt värikkään keskustelun tuttavan tai ystävän kanssa. Ilmassa on tänään puheenaiheita, jotka nostattavat pulssiasi.

 

VAAKA

Tee jotain, mikä merkitsee sinulle paljon. Muiden mielipiteillä ei juuri ole väliä. Kerro ideoistasi ja tartu annettuihin tilaisuuksiin. On aika matkustaa.

 

SKORPIONI

Hoida työasiat jättämättä varaa moitteille. Ajatuksesi karkaavat nyt helposti muualle. Tee tosissasi kaikki, mihin ryhdyt. Erotut tänään helposti joukosta.

 

JOUSIMIES

Opit päivästä paljon. Paina mieleen mielenkiintoisten tyyppien kertomukset. On aika miettiä muutosta elintapoihisi.

 

KAURIS

Juttele tärkeästä asiasta ystävän kanssa kuullaksesi mielipiteitä. Sinun ei tarvitse tehdä päätöstä yksin. On aika korjata häiritseviä epäkohtia.

 

VESIMIES

Vietä laatuaikaa perheen ja sukulaisten kanssa. Älä suhtaudu mihinkään otsa rypyillä. Positiivinen asenteesi tarttuu muihinkin.

 

KALAT

Tunteet sumentavat logiikkasi tänään helposti. Mieti tarkkaan, minkälaista päätöstä olet tekemässä. Erityisesti rahaan liittyviä asioita on harkittava huolella.

 

OINAS

Vanhat tunteet saattavat nousta pintaan yllättäen. Palava intosi ja uteliaisuutesi uusille asioille erottavat sinut joukosta. Teet hyvän vaikutuksen uusiin ihmisiin.

 

HÄRKÄ

Hanki lisää tietoa ja paikkaile heikkoja kohtia. Keskity yhteen asian kerrallaan. Sulje korvasi kaikelta turhalta draamalta.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kerro, mitä sinulla on sydämelläsi. Saat enemmän aikaan olemalla avoin. Älä ujostele, vaan pyydä apua tarpeen vaatiessa.

 

VESIMIES

Satsaa vakaaseen lähitulevaisuuteen. Oma-aloitteisuus on tänään avainsana. Älä paljasta korttejasi liian aikaisessa vaiheessa.

 

KALAT

Päädyt viisaisiin ratkaisuihin, jos kuuntelet vaistoasi. Onni potkii sinua nyt raha-asioissa. Ole tarkkana ja neuvottele tiukan paikan tullen.

 

OINAS

Tunteet myrskyävät ja vievät sinut hankalaan välikäteen. Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle kerrotaan. Pidä silmällä tavaroitasi.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi menneistä. Älä unohda kokemuksiasi, vaan ammenna niistä viisautta nykyhetkeen. Intosi tarttuu helposti myös muihin.

 

KAKSONEN

Ota mielikuvitus käyttöön hankalan tyypin kanssa pallotellessasi. Pääset auttamaan sinulle tärkeää ihmistä. Luovuudesta on tänään hyötyä.

 

RAPU

Eteenpäin lähettämäsi positiivinen energia palaa luoksesi. Ole kärsivällinen jokaista tapaamaasi ihmistä kohtaan. Saat saman kohtelun omalla vuorollasi.

 

LEIJONA

Pidä rahojasi silmällä. Heräteostokset voivat viedä sinut nopeasti ongelmiin. Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt tänään.

 

NEITSYT

Vietä aikaa omissa oloissasi. Itseesi satsaaminen ja ansaittu hemmottelu ovat nyt paikallaan. Saat päivästä annoksen uutta optimismia.

 

VAAKA

Aloita uusi harrastus. Liikunnasta tai luovasta puuhasta innostuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Stressi pysyy hallinnassa, kun pidät hyvän tahdin päällä.

 

SKORPIONI

Satsaa kaikkesi peliin saavuttaaksesi päämääräsi. Toivomasi muutokset alkavat näkyä sitä nopeammin, mitä enemmän olet valmis antamaan.

 

JOUSIMIES

Muutokset vetävät sinua puoleensa. Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä olet tekemässä. Erityisesti työelämässä tulee välttää äkkipikaisia ratkaisuja.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla ei ole kiire mihinkään, jota ota rauhallisesti. Hyvin suunniteltu kuvio toimii paremmin kuin sattumanvarainen veikkailu. Uskalla kokeilla jotain erilaista.

 

VESIMIES

Älä hämäänny muiden toiminnasta ympärilläsi. Hätiköity johtopäätös veisi sinut vain väärille teille. Satsaa itseesi sen sijaan, että yrittäisit miellyttää toisia.

                         

KALAT

Muista ihmisiä, jotka ovat olleet tukenasi menneisyydessä. On sinun vuorosi pyytää hieman apua. Sano vain taikasana, niin ympärilläsi alkaa tapahtua.

 

OINAS

Kiire saa aikaan vain vahinkoa. Hidasta tahtia ja pidä huolta siitä, ettei väärinkäsityksiä pääse syntymään. Joku saattaa nähdä sinut uhkana itselleen.

 

HÄRKÄ

Pidä tauko ja tarkastele tilannettasi suurennuslasin kanssa. Nosta äänesi kuuluviin ja kerro, mikä mättää. Älä säikähdä uusia haasteita.

 

KAKSONEN

Rahaan ja terveydentilaasi liittyvät kysymykset on otettava vakavasti. Ilmassa on nyt monta muuttuvaa tekijää. Sinun on siedettävä epävarmuutta toistaiseksi.

 

RAPU

On aika heittäytyä seikkailuun ja kokeilla jotain uutta. Yllätyt iloisesti, jos lähdet ennakkoluulottomasti vieraille vesille. Ota haasteet vastaan.

 

LEIJONA

Älä anna sekavan tilanteen saada sinua tekemään päättömiä ratkaisuja. Sinun on tiedettävä, mihin tähtäät. Rahakysymykset on syytä lykätä myöhemmäksi.

 

NEITSYT

Älä jumitu paikoillesi. Nyt ei ole aika sulkeutua kuoreesi, joten lähde ulos viihtymään sinulle tärkeiden ihmisten seurassa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

VAAKA

Mielesi muuttuu nyt vauhdilla. Yritä ennakoida tekojesi vaikutuksia ympäristöösi ennen kuin teet mitään peruuttamatonta. Siirtosi koskevat myös läheisiäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevia reissuja tai ota yhteyttä vanhaan ystävään, jota et ole nähnyt aikoihin. Saat häneltä uutta kipinää ja intoa unelmiesi tavoittelemiseen.

 

JOUSIMIES

Sulje korvasi turhanpäiväisiltä juoruilta. Vaikeneminen on tänään paras ratkaisu, jos et ole täysin varma asiastasi. Varovaisuus säästää sinut harmeilta.