Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Lähde ulos nauttimaan ystävien seurasta. On aika jutella avoimesti aiheista, joita ei tule käsiteltyä joka päivä. Kokeile ennakkoluulottomasti uusia asioita.

 

KAKSONEN

Älä anna menneisyyden muodostua painolastiksi. Ota ohjat omiin käsiisi. Olet oikea ihminen päättämään elämästäsi.

 

RAPU

Suuntaa energiasi oikeaan suuntaan. Älä haaskaa kallisarvoista aikaasi turhan projektin parissa. Muista pitää huolta terveydestäsi.

 

LEIJONA

Ole avoin ehdotuksille. Nyt kannattaa ottaa haasteita vastaan ja asettaa rima korkealle. Itsesi aliarvioiminen olisi virhe.

 

NEITSYT

Käytä mielikuvitustasi. Älä tyydy tylsiin ja tuttuihin ratkaisuihin, vaan tähtää korkeammalle. Kaiva faktat esille ennen kuin vedät johtopäätöksiä.

 

VAAKA

Tapahtumaketju etenee tänään vauhdilla. Sinun on parasta pysytellä kärryillä ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Sano heti, jos jokin ei miellytä sinua.

 

SKORPIONI

Ole valmis heittäytymään uusiin tilanteisiin. Muutoksia ei pidä pelästyä, sillä ne ovat sinulle hyväksi. Pidä arjesta tauko ja tee jotain tavallisesta poikkkeavaa.

 

JOUSIMIES

Joku lähestyy sinua ja tekee ehdotuksen, johon kannattaa suhtautua varauksella. Hän ajaa todennäköisesti omaa etuaan. Ole valmis neuvottelemaan.

 

KAURIS

Ota yhteyttä ihmisiin, joista olet etääntynyt syystä tai toisesta. On aika antaa piristävä, uusi ilme kodillesi. Panosta hyvinvointiisi.

 

VESIMIES

Vedät tänään paljon huomiota puoleesi. Hoida ensisijaisesti omia asioitasi pois alta ja auta muita vasta sen jälkeen. Ota vastaan motivoiva haaste.

 

KALAT

Pidä silmät auki hyvien tilaisuuksien varalta erityisesti työelämässä. Älä jää jumiin epämukavaan tilanteeseen. Kaikki riippuu nyt itsestäsi.

 

OINAS

Älä anna tunteidesi räiskyä miten sattuu. Ole tarkkana liian vaativien ihmisten kanssa. Sinun on tiedettävä, koska sinun on aika perääntyä.

 

Jaa horoskooppi sähköpostilla kaverille!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.