Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Kuuntele tarkkaan neuvoja, jota on tarjolla. Harkitse seuraavaa siirtoasi niin kauan kuin tarpeellista. Älä luota sokeasti keneen tahansa.

 

VESIMIES

Älä päästä tunteitasi niskan päälle. Uskalla sanoa ei ja tee parhaasi pitääksesi pääsi kylmänä. Joku yrittää puhua sinua ympäri tekemään jotain, mikä ei ole juttusi.

 

KALAT

Tarjoa apuasi kaverille, joka hukkuu hommiinsa. Sinulla on hyviä ideoita, jotka helpottavat hänen urakkaansa hetkessä. Näköpiirissä on lupaavia tilaisuuksia.

 

OINAS

Päivä kysyy diplomaattisia taitoja. Harkitse sanomisiasi ja ota maltti mukaan myös ostoksille. Yli varojesi eläminen olisi nyt huono veto.

 

HÄRKÄ

Liika on liikaa. Pysy kaukana ääripäistä kaikessa, mitä teet. Terveytesi ja hyvinvointisi tulisi mennä nyt kaiken muun edelle tärkeysjärjestyksessäsi.

 

KAKSONEN

Ole rehellinen, kun sinulta kysytään mielipidettä. Suora puhe on sinulle eduksi. On aika päästää irti tunnesotkusta, jota olet murehtinut pitkään.

 

RAPU

Pidä silmällä rahanmenoa, niin stressi pysyy kaukana. Älä pilaa vuodenvaihdetta murehtimalla taloudellista tilannettasi. Etsi kekseliäitä tapoja säästää.

 

LEIJONA

Älä sorru liioitteluun. Kohtuus on hyvä muistaa kaikessa, mitä teet. Muista, että ratkaisusi koskevat myös muiden ihmisten elämää.

 

NEITSYT

Voit hoitaa velvollisuutesi nopeasti ja siirtyä nauttimaan olostasi mukavampien asioiden pariin. Kutsu koolle ystäviä tai vietä aikaa rakkaasi kanssa.

 

VAAKA

Kotona saattaa olla jännitteitä, jotka on parasta purkaa. Päivä sisältää odottamattomia käänteitä. Mene virran mukana ja etsi kaiken keskeltä tasapainoa.

 

SKORPIONI

Anna kodillesi uusi ilme. Muutokset antavat sinulle potkua kohti alkavaa vuotta. Päättäväisyydellä pääset tavoitteisiisi.

 

JOUSIMIES

Itsekuri ja päättäväisyys auttavat sinut läpi päivän haasteista. Saat lisäannoksen itseluottamusta. Rakkauselämäsi menee nyt kaiken muun edelle.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Saat paljon hyvää aikaan, jos etenet asioissa pikkuhiljaa ja kohtuudessa pysytellen. Hillitse rahanmenoa. Stressi hiljenee, kunhan et lipsu liiallisuuksiin.

 

KALAT

Mieti, mikä on tällä hetkellä mahdollista ja jatka siitä eteenpäin. Haistele uusia tuulia. Mieti, miten voisit vähentää rahankulutustasi.

 

OINAS

Pidä temperamenttisi kurissa, sillä muuten tiedossa on ongelmia. Harkitse sanojasi ennen kuin päästät sammakon suustasi. Rakkauselämässäsi myrskyää.

 

HÄRKÄ

Kuuntele, tarkkaile ja ota opiksi. Älä levittele henkilökohtaisuuksia suuren piirin tietoon. Suojele niin itseäsi kuin läheisiäsikin.

 

KAKSONEN

Panosta hyvinvointiisi. Vietä aikaa seurassa, jossa sinulla on turvallinen olo. Hetki on otollinen myös puhtaasti ulkonäöllisille muutoksille.

 

RAPU

Käy kaikki vaihtoehtosi läpi. Turvaudu kokemukseesi ja hoksottimiisi. On aika ottaa haltuun uusi projekti, joka voi viedä sinut pitkälle.

 

LEIJONA

On hyvä hetki uusien taitojen opetteluun ja itsesi kehittämiseen. Kohtele jokaista vastaantulevaa ihmistä hyvin, niin saat kokea ilahduttavia yllätyksiä.

 

NEITSYT

On aika kiinnostua uusista asioista. Älä aseta mielikuvituksellesi turhia rajoja. Mieti, mitä juuri sinä odotat ja toivot tulevalta.

 

VAAKA

Luota vaistoihisi, kun joudut pelaamaan riskillä. Joudut tänään vastakkain arvaamattoman ihmisen kanssa. Yritä parhaasi mukaan ymmärtää häntä.

 

SKORPIONI

Puhu ideoistasi ja odotuksistasi. Kuuntele korvat tarkkana hyviä neuvoja, joita nyt on tarjolla. Joku yllättää sinut erikoisella tarjouksella.

 

JOUSIMIES

Keskity itseesi ja tavoitteisiisi. On hyvä hetki kodin järjestelemiseen ja omien tarpeittesi miettimiseen. Romantiikka valaisee päivääsi.

 

KAURIS

Kuuntele ja tarkkaile kärpäsenä katossa. On turhaa kantaa huolta asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna muutosten tulla omassa tahdissaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä sivuuta pieneltä vaikuttavaa ongelmaa. Etenkin terveyteen liittyvät kysymykset on parasta ottaa vakavasti. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja liikuntaan.

 

KALAT

Viilaa raha-asiasi kuntoon. Nyt ei kannata ottaa riskejä taloudellisissa kysymyksissä. Pelaa varman päälle ja odottele varmempia aikoja.

 

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi ja auttamaan muita. Saat valtavasti irti ihmissuhteista, jos olet avoin. Vuorovaikutus on kaiken hyvän avain.

 

HÄRKÄ

Avoimuus ja rehellisyys ovat parhaat valttisi. Saat takaisin positiivisen energian, jota lähetät eteenpäin. Ajattele kaikkien yhteistä etua.

 

KAKSONEN

Sinulla on hyviä ideoita ja luovuutta vaikka millä mitalla. Jarruttele kuitenkin hieman vauhtiasi. Mieti tarkkaan, mitä mistäkin vedosta seuraa.

 

RAPU

Ota kaikki irti valokeilasta. Sinun on oltava tänään parhaimmillasi, sillä kohdallesi osuu muutama loistava tilaisuus. Älä anna niiden livahtaa ohitsesi.

 

LEIJONA

Tee aloite ja avaa keskustelua aiheesta, johon ei ole helppo tarttua. On aika puhdistaa ilmaa. Vietä aikaa perheen ja ystävien seurasta nauttien.

 

NEITSYT

Ota yhteyttä vanhoihin ystäviin. On aika palata menneisiin ja muistella yhdessä kokemianne asioita. Elämääsi tulvii nyt uusia ja kiinnostavia käänteitä.

 

VAAKA

Lähde liikkeelle. Sinulla riittää energiaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Älä jätä tänään mitään onnen varaan.

 

SKORPIONI

Satsaa kotiisi ajallisesti ja taloudellisesti. Mielenrauha on taattu, jos pidät ympäristösi hyvässä järjestyksessä. Simppeli on kaunista.

 

JOUSIMIES

Älä tee siirtoa ennen kuin olet varma asiastasi. Suodata tarkkaan jutut, joita sinulle kerrotaan. Joku ei kerro sinulle koko totuutta.

 

KAURIS

Ota koko kapasiteettisi käyttöön. Nyt ei ole aika pitää taitojasi piilossa yleisöltä. Saat rakentavaa palautetta tarkkanäköiseltä ystävältä.