Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES
Ole valmis puolustamaan itseäsi. Jos et ole tarkkana, joku tarttuu tilaisuuteen ja käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Pidä silmät auki.
 


KAURIS
Tunteet kuohuvat tänään. Älä polta siltoja takanasi sanomalla mitä sattuu. Ole tarkkana erityisesti valta-asemassa olevien ihmisten kanssa.

 

VESIMIES

Pidä suunnitelmasi yksinkertaisina. Tarkista myös tavoitteesi, joiden on oltava realistisia. Sinulla on hyvät mahdollisuudet onnistua, jos pysyt keskittyneenä.

 

KALAT

Jos haluat päästä eteenpäin, on viimeistään nyt aika lopettaa jahkailu. Keskity siihen, mitä olet tekemässä. Sivuille vilkuilu vain hidastaa sinua.

 

OINAS

Tapahtumia on nyt mahdotonta ennakoida. Pysy virran mukana ja sopeudu nopeasti uusiin tilanteisiin. Tee parhaasi ja pidä tavoitteesi mielessäsi.

 

HÄRKÄ

Älä tee elämästäsi tarpeettoman monimutkaista. Väärä seura ei tee sinulle hyvää. Ota etäisyyttä ihmisiin, joista on enemmän surua kuin iloa.

 

KAKSONEN

Asenteenvaihdos olisi paikallaan. Päätä itse, miten suhtaudut uusimpiin käänteisiin. Älä ota hoitaaksesi mahdotonta tehtävää.

 

RAPU

Pidä huolta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Ääripäitä on parasta välttää kaikessa, mitä teet. Ihmissuhteiden tulisi olla huomiosi keskipisteessä.

 

LEIJONA

Laita liikkeelle positiivisia muutoksia. Sinulla on ohjat käsissäsi. Usko itseesi ja suuntaa sinne, minne vaistosi ohjaa sinut.

 

NEITSYT

Ilmassa on romantiikkaa. Olet tutustunut uuteen ihmiseen, joka sekoittaa pakkaa tosissaan. Älä piilottele tunteitasi.

 

VAAKA

Tunteet nousevat pintaan perhepiirissä. Älä anna kenenkään käyttää sinuun epäreiluja keinoja. Kuuntele ennen kaikkea itseäsi.

 

SKORPIONI

Suunnittele tulevaa matkaa tai muuta hauskaa odotettavaa lähitulevaisuudelle. Muista huomioida läheisiäsi, vaikka olisitkin kiinni omissa projekteissasi.

 

Lue myös horoskooppisi tälle viikolle!

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

                   

VESIMIES

Älä anna pikkujuttujen häiritä onneasi. Etsi yksinkertaista keinoa asioiden ratkaisemiseen. Liian monimutkaiseen kuvioon ei kannata lähteä mukaan.

 

KALAT

Kanavoi energiasi luovaan tekemiseen. Älä anna takaiskujen lannistaa sinua ja harhauttaa sinua polultasi. Määrätietoisuus vie sinut pitkälle.

 

OINAS

Älä tee merkittäviä muutoksia ottamatta taustoista selvää. Olisi virhe pitää ihmisiä tai sinulle tarjottuja mahdollisuuksia itsestäänselvyyksinä.

 

HÄRKÄ

Ota opiksi näkemästäsi. Lähde mukaan sinua kiinnostavaan hankkeeseen. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiseen.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteiden sekoittaa päätäsi. Tee ratkaisusi vasta sitten, kun olet päässyt tilanteen tasalle. Joku johtaa sinua harhaan tarkoituksella.

 

RAPU

Mielikuvituksesi laukkaa ja vie sinua vauhdilla eteenpäin. Antaudu sen valtaan ja ylläty iloisesti lopputuloksesta. Kerää ympärillesi innostavaa seuraa.

 

LEIJONA

Hermosi voivat olla tänään pinnassa. Kysy lisää sinua askarruttavasta asiasta. Varmista, että jokainen ympärilläsi saa tasa-arvoisen kohtelun.

 

NEITSYT

Tee kotiisi piristäviä muutoksia. Pidä rahanmeno kurissa ja siivoa nurkkia turhista tavaroista. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia.

 

VAAKA

Saat tietoosi salaisuuksia, joita voi olla hankala sulattaa. Palaa menneisiin ja käsittele vaikea asia pois päiväjärjestyksestä. Rehellisyys kannattaa.

 

SKORPIONI

Päästä itsesi helpommalla. Muutama muutos arkeesi saa ihmeitä aikaan. Terveytesi tulisi kiilata nyt tärkeysjärjestyksen kärkeen.

 

JOUSIMIES

Sinisilmäisyydestä sakotetaan tänään. Älä ole naiivi, vaan suodata kuulemasi jutut huolella. Ole skarppina, niin et tule pettymään.

 

KAURIS

Nyt ei ole aika hullutella rahan kanssa. Pidä elämäsi yksinkertaisena. Älä anna kauniiden sanojen viedä sinua väärälle polulle.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Tunteet tekevät sinulle tänään temppuja. Älä tee mitään, mikä voisi vaarantaa maineesi. Harkitse sanojasi ennen kuin puhut.

 

VESIMIES

Viehätysvoimasi ja intuitiosi ovat lyömätön yhdistelmä. Pidä silmät auki, niin kukaan ei pääse käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen.

 

KALAT

Varo, mitä lupaat. Sitoudu ainoastaan projekteihin, joissa pysyt mukana varmuudella loppuun asti. Selviät haasteista luovuudellasi.

 

OINAS

Saat muutoksia aikaan, jos suunnittelet siirtosi huolellisesti. Päivä sisältää muutaman yllätyskäänteen, jotka aiheuttavat sinulle harmaita hiuksia.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apuasi harkitusti ja tyylillä. Lähelläsi on joku, jolla on vaikeuksia tuen vastaanottamisessa. Älä odottele vastapalveluksia.

 

KAKSONEN

Keskity tänään ennen kaikkea itseesi. On aika oppia uutta ja kehittää taitojasi. Juhlista hyviä uutisia rakkaan ihmisen seurassa.

 

RAPU

Kokeile jotain erilaista. Lähde käymään sinulle entuudestaan vieraassa paikassa tai testaa yhteistyötä uuden tuttavuuden kanssa.

 

LEIJONA

Kanavoi energiasi muutoksiin. On aika muuttaa jotain arjessasi ja tehdä elämästäsi tasapainoisempaa. Satsaa terveellisiin elintapoihin.

 

NEITSYT

Kiinnostu uusista asioista ja pidä hyviin tyyppeihin yhteyttä. Tapaat ihmisen, joka antaa sinulle ajattelemisen aihetta. On uusien alkujen aika.

 

VAAKA

Tuttu kasvo menneisyydestä tarjoaa sinulle neuvojaan. Pääset niiden siivittämänä oikealle polulle. Älä anna negatiivisten ajatusten sumentaa logiikkaasi.

 

SKORPIONI

Kotona on ilmassa jännitteitä, jotka mylläävät ajatuksiasi pitkin päivää. Älä menetä hermojasi harmillisen takaiskun vuoksi. Rauhallisuus on valttia.

 

JOUSIMIES

Maisemanvaihdos tekisi sinulle tänään hyvää. Jos et pääse liikkeelle, muuta jotain pientä arkirutiineissasi. Ilmassa on romantiikkaa.