Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Uskalla näkyä ja erottua. Olet pysäyttämätön, jos päämääräsi on sinulle selvä. Keskity tavoitteisiisi koko voimallasi, niin et voi hävitä.

 

JOUSIMIES

Yhdistä voimat vanhan tutun kanssa. Vanhojen muistelemisesta on paljon iloa, mutta myös hyötyä. Et voi muuttaa taakse jättämääsi, mutta tulevaan saat vaikuttaa.

 

KAURIS

Mieti raha-asioitasi ajan kanssa läpi. Etsi vaihtoehtoisia tapoja elää, jos tämänhetkinen tilanteesi ei miellytä sinua. Ota kekseliäisyys peliin, niin pääset pitkälle.

 

VESIMIES

Sinulla on tänään tylsääkin tekemistä. Hoida velvollisuudet pois alta ennen kuin siirryt rentoutumisen pariin. Päivä sisältää romantiikkaa ja yllätyksiä.

 

KALAT

Pidä hyvää huolta terveydestäsi. On aika tehdä arkirutiineihin muutoksia, jotka edesauttavat hyvinvointiasi. Älä vaadi itseltäsi liikaa.

 

OINAS

Pidä silmät auki sopivien tilaisuuksien varalta. Etsi kyllä löytää. Erityisesti työelämässä saattaa olla nyt loistavia mahdollisuuksia tarjolla.

 

HÄRKÄ

Luota itseesi ja omaan arvostelukykyysi. Tarjoa sopivan hetken tullen neuvoja pulaan joutuneelle. Varaa aikaa rentoutumiseen yksin tai rakkaan ihmisen seurassa.

 

KAKSONEN

Ota opiksi kokemuksistasi. Luvassa on uusia käänteitä ja mahdollisuuksia. Tapaat kiinnostavan ihmisen, jota ei kannata päästää näköpiiristäsi.

 

RAPU

Vietä aikaa perheen kesken tai ota yhteyttä vanhaan ystävään. On hyvä hetki suunnitella reissua uuteen paikkaan yksin tai hyvässä seurassa.

 

LEIJONA

Varaa aikaa itsesi hemmotteluun. Nostata pienillä piristyksillä mielialaasi ja valmistaudu alkavaan viikkoon. Rakkauselämäsi on nyt kaiken keskipiste.

 

NEITSYT

Lähde tapaamaan kavereita tai sukulaisia. Päivä avaa silmäsi uusille mahdollisuuksille. Laita jo tänään liikkeelle haluamiasi muutoksia.

 

VAAKA

Mielihalusi vetävät sinua yhteen suuntaan ja velvollisuudentuntosi toiseen. Tee pakolliset hommat ensin, niin sinulle jää aikaa hauskanpitoon.

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Pysy budjettisi rajoissa, kun suunnittelet muutoksia. Tunnemyrsky voi saada sinut tekemään järjettömiä ratkaisuja. Hillitse impulssejasi.

 

VESIMIES

Tunteet karkaavat helposti hallinnastasi. Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn. Pidä ajatuksesi omana tietonasi toistaiseksi.

 

KALAT

Joku kysyy sinulta yksityisasioistasi. Tee hänelle rajat selviksi, erityisesti jos utelut koskevat rahaa tai terveyttäsi. Pidä työ ja huvi erillään.

 

OINAS

Pidättele intoasi. Älä anna kenenkään kasata sinulle vastuutehtäviä, jotka eivät todellisuudessa kuulu sinulle. Ole valmis pitämään puoliasi.

 

HÄRKÄ

Ota etäisyyttä arvaamattomiin ihmisiin. Etsi elämääsi vakautta ja tasapainoa. Kieltäydy käyttämästä epäreiluja temppuja.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa. Erityisesti työasioissa on pidettävä pää kylmänä. Vältä ylireagointia ja varomattomia kommentteja.

 

RAPU

Ole tarkkana rahan kanssa. On aika miettiä luovia tapoja säästää pahan päivän varalle. Nyt ei ole oikea hetki irrotteluun.

 

LEIJONA

Joku hermostuu sanomisistasi. Ota tilanteeseen nopeasti etäisyyttä. Asia on parasta puhua halki rauhallisemman hetken koittaessa.

 

NEITSYT

Saavutat tavoitteesi, jos pidät tahtisi vakaana. Määrätietoisuus vie sinut minne tahansa. Kateus saattaa aiheuttaa tänään ongelmia.

 

VAAKA

Sinun on tiedettävä, mitä haluat. Päädyt oikeisiin ratkaisuihin rautaisen tahtosi ansiosta. Rahakysymykset ovat pinnassa.

 

SKORPIONI

Pidä itsestäsi huolta niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Sinun on tiedettävä, mitä sinulla on vastassasi. Sisulla kumoat esteet tieltäsi.

 

JOUSIMIES

Tarvitset piristeruiskeen. Lähde mukaan uuteen projektiin tai harrastukseen. Itseesi satsaaminen on nyt paikallaan.

 

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Sinulla on hyvä idea, joka voi avata sinulle ovia. Ole valmis ahkeroimaan asiasi eteen. Yhdistä voimasi hyvän tyypin kanssa.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, keneen luotat. Erityisesti raha-asioissa tulee olla skarppina. Kaiva taustoja, kunnes mikään ei ole enää epäselvää.

 

KALAT

Hoida rahakysymykset pois päiväjärjestyksestä nopeasti. Paperiasioita ei kannata jättää roikkumaan. Valmistaudu yllätyksiin.

 

OINAS

Joku saattaa tarjota apua odottaen vaativia vastapalveluksia. Mielet muuttuvat tänään nopeasti, joten varustaudu yllätyksiin matkan varrella.

 

HÄRKÄ

Voimien yhdistämien on hyvä idea. Joku auttaa sinua ideasi kehittelemisessä, jos vain pyydät hänen apuaan. Pidä tunteesi hallinnassasi.

 

KAKSONEN

Itseluottamuksesi saa tänään nostetta. Saat päivän tapahtumista paremman käsityksen siitä, mihin olet menossa. Romantiikka värittää päivääsi.

 

RAPU

Kekseliäisyydestä saa pisteitä raha-asioissa. Ole tarkkana terveydentilasi kanssa ja selvitä mitä pikimmiten mieltäsi painava yksityiskohta.

 

LEIJONA

Luvassa on tunnemyrskyjä, jos et ole kyllin joustava. Joku loukkaantuu, ellet kuuntele hänen toiveitaan. Tee omaa juttuasi toisia kunnioittaen.

 

NEITSYT

Kiire tekee sinulle hyvää. Haasteet ja tiheä aikataulu ovat juuri sitä, mitä kaipaat pysyäksesi energisenä. Anna romantiikalle tilaisuus.

 

VAAKA

Ota haaste vastaan. Käy läpi viimeaikaisia tapahtumia ja kuulostele tunteitasi. Laadi itsellesi strategia ennen kuin hyppäät seikkailuun.

 

SKORPIONI

Saat vastaasi kovia sanoja, joiden ei pidä antaa lannistaa sinua. Kuuntele sydäntäsi. Löydät etsimäsi vain olemalla rehellinen itsellesi.

 

JOUSIMIES

Pidä ajatuksesi omana tietonasi. Liian aikainen valttiesi paljastaminen ei tiedä hyvää. Kerro joko koko totuus tai vaikene täysin.